Για τέταρτη θητεία επέστρεψε στον Παναθηναϊκό ο Θανάσης Πρωτοψάλτης. Ο 29χρονος ακραίος, μετά από μία σεζόν στη βελγική Γκρεενγιαρντ Μαασέικ με την οποία συμμετείχε στο CEV Cup, συμφώνησε με τους «πράσινους» για τα επόμενα δύο χρόνια και ανακοινώθηκε από τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό. Ο Πρωτοψάλτης αγωνίστηκε για πρώτη φορά στους «πράσινους» τη διετία 2011-2013, εν συνεχεία τη σεζόν 2014-15, αλλά και την αγωνιστική περίοδο 2021-22. Έχει αγωνιστεί επίσης σε Ανόρθωση, Κηφισιά, Ναρμπόν (Γαλλία), ΒφΜ Φρίντριχσχαφεν (Γερμανία), Τσάρνι Ράντομ (Πολωνία) και Φοίνικα Σύρου.

Μετά την υπογραφή του διετούς συμβολαίου του ο Θανάσης Πρωτοψάλτης επισήμανε: «Ευχαριστώ τον Παναθηναϊκό για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε για τα δύο χρόνια συνεργασίας μας και εγώ με τη σειρά μου θα ανταποδώσω δίνοντας τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα, το Σύλλογο και τον κόσμο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη σχετική ανακοίνωση ο Παναθηναϊκός αναφέρει: «Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Θανάση Πρωτοψάλτη για τα επόμενα δύο χρόνια, για το ανδρικό τμήμα βόλεϊ του Συλλόγου. Ο διεθνής ακραίος μετά την επιτυχημένη χρονιά στη Βέλγικη VC GREENYARD Maaseik, όπου αγωνίστηκε στο CEV Cup, επιστρέφει στα «πράσινα» και θα ενισχύει το τμήμα για τις επόμενες δύο σεζόν».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης