Στη σπουδαιότητα του σαββατιάτικου (22/2, 20:00) ματς με τη Μπαρτσελονέτα, για την 9η αγωνιστική του Champions League πόλο ανδρών, στάθηκε ο Θοδωρής Βλάχος στις δηλώσεις του εν όψει του ντέρμπι κορυφής του Α΄ ομίλου.

«Ξεκινήσαμε τις υποχρεώσεις μας το 2020 με ήττα από τη Γιουγκ και σε αυτό το παιχνίδι θέλουμε να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις και στις νίκες, απέναντι σε ένα πολύ γνώριμο και δύσκολο αντίπαλο» τόνισε ο τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδας και συνέχισε: «Υπάρχει πολύς δρόμος ακόμη για τη συνέχεια του ομίλου, αλλά οι τρεις βαθμοί της νίκης αυτού του παιχνιδιού είναι πολύτιμοι και για τις δύο ομάδες. Πάντα όταν παίζουμε στην έδρα μας έχουμε ένα σοβαρό πλεονέκτημα και περιμένουμε τον κόσμο το Σάββατο για να ενισχύσει τις προσπάθειές μας σε αυτό το κομβικό ματς».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του, ο Ντίνος Γενηδουνιάς επισήμανε: «Είναι ένα από τα δυσκολότερα ματς που θα παίξουμε στην έδρα μας. Είναι επίσης ένα παιχνίδι που θα κρίνει πολλά αναφορικά με τις πρώτες θέσεις του ομίλου. Γνωρίζουμε τα δυνατά σημεία της Μπαρτσελονέτα και χρειάζεται να τα περιορίσουμε. Παίζουμε στην έδρα μας και όπως πάντα θέλουμε να νικήσουμε».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης