Μετά την ήττα στον τελικό του Masters της Ρώμης από τον Νόβακ Τζόκοβιτς, ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε με τα θερμότερα λόγια για τον Σέρβο αντίπαλό του αλλά και για την ιδιαίτερη σχέση με το τουρνουά της ιταλικής πρωτεύουσας.

«Δεν περίμενα να πάω τόσο καλά. Είναι εκπληκτικό, έχω εδώ την οικογένεια και φίλους από την Ελλάδα. Συγχαρητήρια φίλε μου Νόβακ, έχεις κάνει σπουδαία πράγματα τα τελευταία χρόνια. Κάνω τα πάντα για να βρεθώ στο επίπεδό σου, αποτελείς έμπνευση για εμένα. Κάναμε προπόνηση μαζί για πρώτη φορά πριν χρόνια στη Γαλλία, ήταν υπέροχο», είπε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και πρόσθεσε: «Δεν πίστευα ποτέ ότι θα μοιραζόμασταν το κορτ σε ένα τελικό. Έχουμε κάνει μεγάλο δρόμο από τότε και θέλω να απολαύσω το συγκεκριμένο απόγευμα στη Ρώμη σε ένα από τα πιο σπουδαία κορτ που έχω παίξει».

Για να καταλήξει λέγοντας: «Εγώ και η Ιταλία έχουμε ιδιαίτερο δεσμό. Έχω παίξει εδώ στην αρχή της καριέρας μου. Η Γκαλατίνα ήταν ο πρώτος σύλλογος που με εμπιστεύτηκε εδώ και με αναγνώρισε, ο κόσμος εδώ είναι πολύ καλός μαζί μου. Είχα έρθει παλιά σαν θεατής, στην τελευταία σειρά, ψηλά και σήμερα είμαι εδώ κάτω και είναι τρομερό».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης