Το Σάββατο 27 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί ο κολυμβητικός διάπλους Άκτιο – Πρέβεζα, που διοργανώνουν τα κολυμβητικά σωματεία «Ναυτικός Όμιλος Πρέβεζας» και «Ναυτικός Όμιλος Ποσειδώνας Πρέβεζας», σε συνεργασία με τοπικούς φορείς.

Την ίδια ημέρα θα διεξαχθεί και κολυμβητικός αγώνας 400μ. μπροστά από το Δημαρχείο για τους πιο μικρούς κολυμβητές. Η συμμετοχή στους αγώνες είναι δωρεάν. Όποιος επιθυμεί την ημέρα του αγώνα μπορεί αντί συμμετοχής να προσφέρει ένα ποσό για το Χαμόγελο του Παιδιού. Δικαίωμα συμμετοχής στον κολυμβητικό διάπλου Άκτιο – Πρέβεζα έχουν κολυμβητές και κολυμβήτριες που έχουν συμπληρώσει το 16ο έτος της ηλικίας τους και βρίσκονται σε άρτια φυσική και ψυχική κατάσταση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Σάββατο, ημέρα του αγώνα, το σημείο συγκέντρωσης θα είναι το Δημαρχείο Πρέβεζας. Η εκκίνηση για τον κολυμβητικό αγώνα 400μ.  θα δοθεί στις 10.00 το πρωί και του Κολυμβητικού διάπλου Άκτιο – Πρέβεζα στις 11.00 το πρωί. Οι αθλητές πρέπει να είναι παρόντες στον χώρο τουλάχιστον 45 λεπτά νωρίτερα για να υπογράψουν τις υπεύθυνες δηλώσεις και να τους δοθούν οι αριθμοί συμμετοχής.

Πηγή: pamepreveza.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης