Ο Αιγύπτιος επιθετικός της Λίβερπουλ, Μοχάμεντ Σαλάχ, η Αμερικανίδα γυμνάστρια Σιμόν Μπάιλς, η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών των ΗΠΑ και ο σταρ του ΝΒΑ Κάουι Λέοναρντ, MVP των τελικών με το Τορόντο, είναι οι τέσσερις υποψηφιότητες από τον χώρο του αθλητισμού που περιλαμβάνονται στη λίστα του «Time» για την επιλογή του προσώπου της χρονιάς.

Οι τέσσερις αθλητικές υποψηφιότητες, είναι μέρος ενός καταλόγου 57 συνολικά, μεταξύ των οποίων οι αναγνώστες του περιοδικού «Time», θα επιλέξουν το πρόσωπο του έτους για το 2019.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μεταξύ των υποψηφιοτήτων εκτός αθλητισμού, υπάρχουν οι Πούτιν, Τραμπ, Μακρόν, ο Σι Τζίνπινγκ, Μπόρις Τζόνσον, Κιμ Γιονγκ-Ουν, Άνγκελα Μέρκελ, Τζεφ Μπέζος (Αμαζόν), Ζούκερμπεργκ, Τζένιφερ Λόπεζ, Κίανου Ριβς, αλλά και οι Κούρδοι της Συρίας.

Ο νικητής θα ανακοινωθεί στις 11 Δεκεμβρίου.

Το βραβείο «Πρόσωπο της Χρονιάς»… γεννήθηκε το 1927, ενώ μεταξύ των νικητών, υπήρξαν και οι Χίτλερ, Στάλιν, Χομεϊνί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μερικές φορές η αναγνώριση… δόθηκε σε άψυχα αντικείμενα, όπως το PC το 1982, ή σε ομάδες ανθρώπων, όπως οι δημοσιογράφοι της ελευθερίας του Τύπου, όπως ο Τζαμάλ Κασόγκι, ενώ ποτέ δεν έχει ψηφιστεί ένας αθλητής ως «Πρόσωπο της Χρονιάς» στο Time.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης