Η συγγνώμη του Φουντούλη που κανονικά θα έπρεπε να την είχαν πει άλλοι!

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 6 Αυγούστου 2021, 17:32
Η συγγνώμη του Φουντούλη που κανονικά θα έπρεπε να την είχαν πει άλλοι!

Η Ελλάδα καίγεται... Άνθρωποι βλέπουν όλο τους το βιος να γίνεται στάχτη σε μία στιγμή.

Αντικρίζουν τους κόπους μιας ζωής να χάνονται. Αναγκάζονται να εγκαταλείψουν κακήν κακώς τα σπίτια τους, λόγω της πύρινης λαίλαπας, που έχει φτάσει στα σκαλοπάτια τους.

Κι αυτό γιατί η Πολιτεία ουδέποτε μερίμνησε, προκειμένου να μη φτάσουν σε αυτήν την κατάσταση. 

Ενώ λοιπόν η λέξη συγγνώμη παραμένει άγνωστη γι΄ αυτούς που κανονικά θα έπρεπε να την είχαν ξεστομίσει κοιτώντας τον ελληνικό λαό στα μάτια, εν τέλει αυτή βγήκε από τα χείλη ενός ανθρώπου με ήθος.

Ενός διεθνούς πολίστα για την ακρίβεια, που αυτός και οι συμπαίκτες του, μας έδωσαν λίγη χαρά αυτές τις δύσκολες ημέρες για την Ελλάδα.

Ο λόγος για τον Γιάννη Φουντούλη, τον αρχηγό της Εθνικής μας ομάδας πόλο που έγραψε ιστορία στο Τόκιο, όπου, πραγματοποιώντας νέα εξαιρετική εμφάνιση, επιβλήθηκε με 9-6 της Ουγγαρίας και έκλεισε θέση για τον τελικό, εξασφαλίζοντας παράλληλα ένα μετάλλιο. Το πρώτο της «γαλανόλευκης» στη διοργάνωση.

«Ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη για τη χαρά που δείχνουμε και τον ενθουσιασμό που έχουμε, αλλά αγωνιζόμαστε όλη μας τη ζωή για να πραγματοποιήσουμε αυτό το όνειρο, οπότε -με όλο το σεβασμό- θα πανηγυρίσουμε όσο μπορούμε».

Λόγια βγαλμένα από τη ψυχή του Γιάννη Φουντούλη, λίγα λεπτά μετά το θρίαμβο της εθνικής πόλο επί της Μαγυάρων. 

 

«Όλοι έχουμε επηρεαστεί πάρα πολύ με ό,τι συμβαίνει στη χώρα μας, με το πόσο πόνο έχει προκαλέσει στους Ελληνες όλο αυτό που γίνεται με τις φωτιές.

Δεν μπορώ να αφιερώσω τη σημερινή εμφάνιση στους ανθρώπους αυτούς, γιατί εμείς εδώ παίζουμε πόλο, ενώ πίσω στη χώρα μας κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές, καταστρέφονται περιουσίες και δεν νομίζω ότι μία νίκη μπορεί να απαλύνει τον πόνο αυτών των ανθρώπων.

Πραγματικά μας θλίβει πάρα πολύ, ευχόμαστε να περιοριστούν όλα αυτά που συμβαίνουν και να μην κινδυνέψουν άνθρωποι, ζώα, η φύση», επισήμανε μεταξύ άλλων ο αρχηγός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ.

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 6 Αυγούστου 2021, 18:15