Πανέτοιμοι για να ριχτούν στη μάχη του Wimbledon είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη, οι οποίοι κάνουν πρεμιέρα στο βρετανικό γκραν σλαμ τη Δευτέρα.

Μετά από την εντυπωσιακή τους παρουσία στο Roland Garros (σ.σ. ο 22χρονος πρωταθλητής ηττήθηκε στον τελικό, ενώ η Μαρία στον ημιτελικό), τόσο ο «Στεφ» όσο και Ελληνίδα πρωταθλήτρια θα επιδιώξουν το καλύτερο δυνατό και στο Major του Λονδίνου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κορυφαίος τενίστας όλων των εποχών στην Ελλάδα, που πλέον βρίσκεται στο Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης, ενώ είναι Νο3 στο ταμπλό του Wimbledon, αντιμετωπίζει στην πρεμιέρα τον Φράνσις Τιάφο (Νο56 στον κόσμο).

Πιο συγκεκριμένα ο «Τsitsifast», o οποίος βρίσκεται στο ίδιο μισό του ταμπλό με τον Νόβακ Τζόκοβιτς (Νο1) από τον οποίο ηττήθηκε στον τελικό του Roland Garros, θα αντιμετωπίσει στις 16.55 (Novasports 2) τον Αμερικανό, με στόχο φυσικά τη νίκη-πρόκριση.

Όσον αφορά στη Σάκκαρη (Νο18 στον κόσμο), θα τεθεί αντιμέτωπη στις 20.30 (Novasports 3) με την αριστερόχειρα Ολλανδή (Νο84 στην κατάταξη της WTA), Αράντσα Ρους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο παρελθόν οι δυο τενίστριες έχουν αναμετρηθεί δύο φορές, με τη Μαρία να μετράει ισάριθμες νίκες και μάλιστα χωρίς να χάσει σετ!

*Οι ώρες των αγώνων του Στέφανου Τσιτσιπά και της Μαρίας Σάκκαρη στο Γουίμπλεντον ενδέχεται να αλλάξουν, καθώς το πότε ακριβώς θα μπουν στο κορτ στο βρετανικό γκραν σλαμ εξαρτάται από την εξέλιξη των προηγούμενων αγώνων, που διεξάγονται στο ίδιο γήπεδο. Σε κάθε περίπτωση θα έχετε ενημέρωση από το zougla.gr για το πότε θα ξεκινήσουν την προσπάθειά τους στο τουρνουά οι πρωταθλητές μας…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης