Ακόμη ένας Ρώσος, μετά τον Κατσάνοφ, θα βρεθεί στον δρόμο του Στέφανου Τσιτσιπά στο τουρνουά του Ρότερνταμ.

Το απόγευμα του Σαββάτου (6/03, 16:00) ο Έλληνας πρωταθλητής θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Αντρέι Ρούμπλεφ στον ημιτελικό της διοργάνωσης με στόχο την πρόκρισή στο μεγάλο τελικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νο8 της παγκόσμιας κατάταξης επικράτησε πιο δύσκολα του αναμενόμενου, μετά από 2 ώρες και 40 λεπτά, με 2-1 σετ (7-6(2), 6-7(2), 6-4) επί του Ζερεμί Σαρντί (νο64 στον κόσμο) κι έστω με αυτό τον τρόπο φάνηκε συνεπής στο μεγάλο ραντεβού με τον 22χρονο Τσιτσιπά στην τετράδα της διοργάνωσης.

Στις μεταξύ τους αναμετρήσεις υπάρχει απόλυτη ισορροπία, με το σκορ να είναι στο 2-2. Ο Τσιτσιπάς έχει επικρατήσει στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις τους (Roland Garros και ATP Finals 202), ενώ ο Ρώσος νίκησε στον πρώτο γύρο του US Open 2019 και στον περσινό τελικό του Αμβούργου.

Ο Ρούμπλεφ βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση από τις αρχές του 2020 και είναι χαρακτηριστικό ότι τρέχει από τότε ρεκόρ 52-11, έχοντας, μάλιστα, κατακτήσει και 5 τίτλους! Το φετινό του ρεκόρ είναι 12-1 και έχει ηττηθεί μόνο από τον Ντανίλ Μεντβέντεφ στην προημιτελική φάση του πρόσφατου Australian Open.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης