Λίγες ώρες μετά τον αποκλεισμό του, στους «8» του Όπεν της Ρώμης, από τον Νόβακ Τζόκοβιτς, ο Στέφανος Τσιτσιπάς έμαθε τα αποτελέσματα της κλήρωσης για την επόμενη αγωνιστική υποχρέωσή του, στη Λιόν (ATP 250), στο Open Parc Ara, την προσεχή εβδομάδα.

Ο Έλληνας τενίστας είναι στο Νο.2 του ταμπλό και περνάει με μπάι στον δεύτερο γύρο, όπου θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Τόμι Πολ και Τζο Γουίλφριντ Τσονγκά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον τρίτο γύρο, εφόσον προκριθεί, θα βρει στον δρόμο του έναν εκ των Ούγκο Ουμπέρ και Γκαέλ Μονφίς, ενώ πιθανοί αντίπαλοι στα ημιτελικά είναι οι Φίλιξ Οζέ Αλιασίμ και Νταβίντ Γκοφέν. Ο ημιφιναλίστ της Ρώμης Λορέντζο Σονέγκο, κάνει πρεμιέρα κόντρα στον Φίλιξ!

Επικεφαλής του ταμπλό είναι ο Ντόμινικ Τιμ, που έχει στη δική του πλευρά τους Ντιέγκο Σβάρτσμαν, Καρέν Χατσάνοφ, Γιάνικ Σίνερ και Ασλάν Καράτσεφ. Οι δύο τελευταίοι, μάλιστα, μονομαχούν στον πρώτο γύρο!

Οι αγώνες του κυρίως ταμπλό ξεκινούν την ερχόμενη Δευτέρα (17/5) και ο «Tsitsifast» θα συμμετάσχει και στο διπλό μαζί με τον αδελφό του, Πέτρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης