Αυτό που συμβαίνει στο τουρνουά Open του Κατάρ με τον Αντρέι Ρούμπλεφ είναι άνευ προηγουμένου! Μέχρι τώρα ο 23χρονος Ρώσος τενίστας είναι θεατής των αγώνων, αλλά παρ΄ όλα αυτά έχει εξασφαλίσει το «εισιτήριο» για τους ημιτελικούς κι έτσι όπως το πάει μπορεί και να πάρει το τρόπαιο χωρίς να δώσει ματς!

Η δεύτερη σερί πρόκριση στην τετράδα του Gatar ExxonMobil Open, για το νο3 του ταμπλό, ήρθε κι αυτή άκοπα, άνευ αγώνα! Η αρχή έγινε με την προγραμματισμένη για το μεσημέρι της Τετάρτης (10/03) αναμέτρηση με τον Ρισάρ Γκασκέ, η οποία δεν έγινε ποτέ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Γάλλος τενίστας τραυματίστηκε στην προθέρμανση πριν καν μπει στο κορτ κι απέσυρε την συμμετοχή του. Έτσι ο 23χρονος Ρώσος προκρίθηκε χωρίς να αγωνιστεί στους προημιτελικούς.

Εκεί τον περίμενε ο Μάρτον Φούτσοβιτς. Ο Ούγγρος, όμως, λόγω των ενοχλήσεων που είχε στη μέση του δεν μπόρεσε να πάρει μέρος στο ματς κι ο 23χρονος Ρώσος πέρασε στα ημιτελικά.

Με αυτόν τον τρόπο το νο8 στην παγκόσμια κατάταξη της ATP έφτασε τις 16 νίκες στα τελευταία 17 ματς που έχει δώσει στο tour. Στους «4» θα αναμετρηθεί με τον νικητή της σπουδαίας αναμέτρησης Ντομινίκ Τιμ – Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ. Εκτός κι αν την τελευταία στιγμή προκύψει κι άλλος τραυματισμός!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης