H Γερμανίδα Τατιάνα Μαρία (Νο 103 στον κόσμο), η οποία απέκλεισε τη Μαρία Σάκκαρη στον 3ο γύρο του Γουίμπλεντον («φάση» 32), ξεπέρασε με ανατροπή (4-6, 6-2, 7-5), ύστερα από 2 ώρες και 17 λεπτά, το… εμπόδιο της συμπατριώτισσάς της, Γιούλε Νιμάιερ (Νο 97 στον κόσμο), στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του φημισμένου τουρνουά γκραν σλαμ, και έκλεισε… θέση στην τετράδα της διοργάνωσης.

«Ήταν ένας τόσο σκληρός αγώνας με την Γιούλε, είναι από τη χώρα μου, τη Γερμανία. Νομίζω ότι σήμερα κάναμε τη Γερμανία πραγματικά περήφανη με τον αγώνα μας» είπε ο Τατιάνα Μαρία που στις 8 Αυγούστου θα γίνει 35 ετών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αισθάνομαι μεγάλη υποστήριξη γύρω μου. Δεν ξέρω τι να πω. Είμαι εδώ σε αυτό το γήπεδο, προσπαθώ πραγματικά να το απολαμβάνω. Το γήπεδο είναι εκπληκτικό, το κοινό είναι εκπληκτικό. Είναι προνόμιο να παίζω εδώ. Είναι εδώ τα δύο κοριτσάκια μου, είναι ένα όνειρο να το ζω αυτό με την οικογένειά μου, να το ζήσω αυτό με τα δύο κορίτσια μου. Σχεδόν ένα χρόνο πριν γέννησα, είναι τρελό» πρόσθεσε.

Στον ημιτελικό η Τατιάνα Μαρία θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του αγώνα ανάμεσα στην Τυνήσια Ονς Ζαμπέρ (Νο 2 στον κόσμο) και την Τσέχα Μαρίε Μπούζκοβα (Νο 66 στον κόσμο).

«Με τη Ζαμπέρ θα ήταν πολύ ωραίο να παίξουμε. Είναι μέλος της οικογένειάς μου, αγαπάει τα παιδιά μου, παίζει μαζί τους κάθε μέρα. Θα ήταν υπέροχο να παίξουμε. Αλλά είμαι χαρούμενη που είμαι σε ημιτελικό τώρα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης