Ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Παναγόπουλος και ο εθνικός προπονητής Γιάννης Κουτσιώρας είχαν συνάντηση με τα μέλη της ομάδας σκυταλοδρομίας 4Χ400μ των γυναικών και τους προπονητές τους.

Τα ηγετικά στελέχη του ΣΕΓΑΣ παρότρυναν τις αθλήτριες να συνεχίσουν και να εντείνουν την προσπάθειά τους, την οποία θα στηρίξει η ομοσπονδία, αφού φαίνεται πως είναι η μόνη ομάδα σκυταλοδρομίας που μπορεί να διεκδικήσει πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συγκέντρωση, που έγινε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, βρέθηκαν οι αθλήτριες Μαρία Μπελιμπασάκη, Ελπίδα Καρκαλάτου, Ευαγγελία Ζυγόρη και Άρτεμις Αναστασίου. Μέλη της ομάδας είναι ακόμη οι Ειρήνη Βασιλείου και Δέσποινα Μουρτά, που βρίσκονται στις ιδιαίτερες πατρίδες τους, η Κορίνα Πολίτη που έτρεχε στα προκριματικά των 200 μ., αλλά και η Δήμητρα Γναφάκη, που σπουδάζει στις ΗΠΑ. Μάλιστα η αθλήτρια από την Κρήτη έτρεξε τα ξημερώματα στο Περιφερειακό Κολεγιακό Πρωτάθλημα τα 400μ σε 55.31 κι έδειξε πως είναι έτοιμη το καλοκαίρι να κυνηγήσει γρήγορους χρόνους.

Η ομαδική προσπάθεια θα ξεκινήσει με τις παραπάνω αθλήτριες και θα διαμορφωθεί στην πορεία της σεζόν. Ήδη ο εθνικός προπονητής Γιάννης Κουτσιώρας συζήτησε με τους προπονητές τον αρχικό σχεδιασμό της προετοιμασίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης