Στίβος: Σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης η Παπαχρήστου

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 31 Αυγούστου 2020, 19:28
Στίβος: Σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης η Παπαχρήστου

Η Βούλα Παπαχρήστου, μετά τις ολιγοήμερες διακοπές στις αρχές Αυγούστου, επέστρεψε στους κανονικούς ρυθμούς προπόνησης για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Η αθλήτρια του Δημήτρη Βασιλικού δεν πραγματοποίησε αγώνες στη θερινή περίοδο, αφού τραυματίστηκε στο διασυλλογικό πρωτάθλημα και κρίθηκε πως δεν υπήρχε λόγος πίεσης και επιβάρυνσης, καθώς το φετινό αγωνιστικό πρόγραμμα δεν περιλάμβανε διεθνείς διοργανώσεις.

«Η Βούλα ξεκίνησε την προετοιμασία της για την επόμενη χρονιά στις 10 Αυγούστου έχοντας ως βασικό στόχο τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Νωρίτερα στη χρονιά είναι πιθανό να διεκδικήσει τη συμμετοχή και διάκριση σε μία από τις δύο διοργανώσεις του χειμώνα (Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο Πρωτάθλημα), αλλά αυτό θα εξαρτηθεί και από την εξέλιξη της πανδημίας» είπε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Δημήτρης Βασιλικός, ο οποίος αναφέρθηκε και στην περίοδο που προηγήθηκε μετά την καραντίνα, η οποία κράτησε τους αθλητές έξω από τα στάδια:

«Ό,τι προπόνηση και να κάνεις, σε τέτοιες συνθήκες χωρίς στάδιο ανοιχτό, για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, δεν γίνεται να διατηρηθείς σε καλή κατάσταση.

Ύστερα, λοιπόν, βασικό μέλημα μας ήταν να επανέλθει σε καλή φυσική κατάσταση με αρχικό στόχο να κατέβει μήκος στο διασυλλογικό και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Μετά τη θλάση στο διασυλλογικό, έκανε τις απαραίτητες φυσιοθεραπείες και ξεκουράστηκε για μια εβδομάδα».

Η Παπαχρήστου έχει ως μεγάλο στόχο της επόμενης χρονιάς μια καλή παρουσία στο τριπλούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, διοργάνωση για την οποία έχει ήδη το όριο συμμετοχής.

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 31 Αυγούστου 2020, 19:31