Στο Μπέρμιγχαμ μεταφέρεται το Σάββατο (21/2) το αγωνιστικό ενδιαφέρον, σε μία από τις τελευταίες δυνατές στάσεις πριν από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Πράγας.

Εκεί θα βρίσκονται για να αγωνιστούν πέντε Έλληνες πρωταθλητές, οι οποίοι θα επιδιώξουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ανάμεσα σε αυτούς και η Νικόλ Κυριακοπούλου, δύο εικοσιτετράωρα από τo 4.76μ που έκανε στη Στοκχόλμη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο άθλημα του επί κοντώ ξεχωρίζουν ακόμη οι συμμετοχές της Φαμπιάνα Μούρερ και της Μέρι Σάξερ, που επίσης συμμετείχαν στο XL- Galan της Στοκχόλμης.

Διπλή εκπροσώπηση θα υπάρξει στο ύψος των ανδρών, με τους Κώστα Μπανιώτη και Αντώνη Μάστορα.

Ο Μπανιώτης έχει ξεπεράσει ήδη τα 2.28μ και ψάχνει ένα άλμα πάνω από τα 2.30μ, επίδοση που είναι μέσα στις δυνατότητες του και θα του επιτρέψει να διεκδικήσει μια καλή παρουσία στην Πράγα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την άλλη, ο Μάστορας, έχει ήδη ανέβει το φράγμα των 2.30μ και αυτό που θέλει είναι να κυνηγήσει το κάτι παραπάνω.

Ο Μάστορας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα δοκίμασε στα 2.34μ, ύψος που έδειξε πως μπορεί να υπερβεί. Στο ύψος ξεχωρίζει ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2007 στην Οσάκα Ντόναλτ Τόμας, με φετινό 2.31 μέτρα.

Μια εμφάνιση καλύτερη από αυτήν της Στοκχόλμης, όπου βρέθηκε μακριά από τον καλό του εαυτό θα επιδιώξει ο Κώστας Δουβαλίδης στα 60μ εμπόδια.

Ο πρωταθλητής μας θα έχει την ευκαιρία να κάνει γρήγορη κούρσα και να απειλήσει ακόμη και το δικό του πανελλήνιο ρεκόρ (7.60).

Στο μήκος ο Γιώργος Τσάκωνας θα επιδιώξει να βελτιώσει το φετινό του 7.60μ κι αν είναι δυνατό να κυνηγήσει και το όριο συμμετοχής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Πράγας, το οποίο είναι 7.95 μέτρα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης