Ο Άγγελος Μαντζουράνης του ΓΣ Κηφισιάς βελτίωσε το πανελλήνιο ρεκόρ στη σφυροβολία Ανδρών Κ18, στη διάρκεια του Φεστιβάλ Ρίψεων στην Τρίπολη. Ο νεαρός αθλητής του Αλέξανδρου Παπαδημητρίου στην τέταρτη βολή του πέτυχε 80,46 μ. και ξεπέρασε το ρεκόρ του Χρήστου Φραντζεσκάκη, το οποίο ήταν 80,15 μ. από τις 7 Μαΐου 2017 στην ίδια διοργάνωση. Ο νεαρός, ο οποίος έδειξε πως έχει την ικανότητα να κυνηγήσει ακόμη μεγαλύτερες βολές, μέσα σε ένα χρόνο είχε φοβερή εξέλιξη, αφού πέρυσι έκλεισε τη χρονιά με επίδοση στα 70,59 μέτρα.

Στη διάρκεια του πρωινού προγράμματος στην Τρίπολη, η Αφροδίτη Τζατζιμάκη (ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος) σημείωσε νέο ατομικό ρεκόρ στη σφυροβολία με βολή στα 66,47 μέτρα. Η Αναστασία Ντραγκομίροβα (ΑΣ Κένταυρος) επέστρεψε στη δράση, μετά την επέμβαση στο γόνατο, έστειλε τη σφαίρα στα 15,40 μ. και βελτίωσε το ατομικό της ρεκόρ με την σφαίρα 4 κιλών, το οποίο ήταν 14,07 μ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η νεαρή παράλληλα έπιασε τα όρια για τις δύο κορυφαίες διοργανώσεις της κατηγορίας της, το Παγκόσμιο και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20. Στο ίδιο αγώνισμα, πολύ καλή παρουσία είχε και η Μαρία Σουβλάκου (ΓΑΣ Σκάλας) με βολή στα 13,98 μ., επίδοση που της δίνει το δικαίωμα να συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20, που θα γίνει στο Ταλίν.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης