Στίβος: Ο Γκατσιούδης στηρίζει Κελεσίδου για την προεδρία στο ΣΕΓΑΣ

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 6 Νοεμβρίου 2020, 15:06
Στίβος: Ο Γκατσιούδης στηρίζει Κελεσίδου για την προεδρία στο ΣΕΓΑΣ

Ο Κώστας Γκατσιούδης στηρίζει την υποψηφιότητα της Τασούλας Κελεσίδου για την προεδρία του ΣΕΓΑΣ. Ο 47χρονος παλιός ακοντιστής, από το ακριτικό Διδυμότειχο και την αγαπημένη του Αλεξανδρούπολη όπου και διαμένει μέχρι και σήμερα, ο μοναδικός άνδρας Έλληνας αθλητής στίβου που συνεχίζει να βρίσκεται στην παγκόσμια λίστα των δέκα κορυφαίων αθλητών όλων των εποχών (Νο 9 με 91.69μ), πιστός στις αρχές και τα πιστεύω του, αυθεντικός και ανιδιοτελής, πήρε την απόφαση να ορθώσει το ανάστημά του και να σταθεί δίπλα στην Τασούλα Κελεσίδου κάνοντας την ακόλουθη δήλωση:

«Ποιός μπορεί να απουσιάσει από το πλευρό της Τασούλας Κελεσίδου, ποιός μπορεί να μη δηλώσει παρών και να ενταχθεί σε μία κίνηση ανθρώπων που δεσμεύονται να αγωνιστούν για να διασφαλίσουν το μέλλον του αθλήματός μας και της Ομοσπονδίας; Το κάλεσμα της υποψήφιας προέδρου του ΣΕΓΑΣ, αγαπημένης συναθλήτριας και Ολυμπιονίκη, με βρίσκει παρών, στρατιώτη στην προσπάθεια που γίνεται. Με υπερηφάνεια και Τιμή.

Μετέχω κι εγώ στις εκλογές μαζί με την Τασούλα Κελεσίδου υποψήφιος με την Αναγέννηση, έτοιμος να προσφέρω όπως και όπου μου ζητηθεί, για να φέρουμε την πραγματική αναγέννηση στο στίβο. Η λογική και η καρδιά μου δείχνουν το δρόμο. Γνωρίζουμε, θέλουμε και μπορούμε. Αν όχι εμείς τώρα, με την εμπειρία και την γνώση που έχουμε για τις πραγματικές ανάγκες των αθλητών, τότε ποιός θα μπορέσει να ξαναδώσει στο στίβο τη χαμένη αίγλη; Η δραστηριοποίησή μου στα κοινά του ΣΕΓΑΣ δίπλα στην Τασούλα και τα άλλα παιδιά είναι επιβεβλημένη.

Η επιλογή αυτή αποτελεί ταυτόχρονα μονόδρομο για το σύνολο των αθλητών και αθλητριών της χώρας που βρέθηκαν παροπλισμένοι από την ομοσπονδία τους. Κορυφαίοι πρωταθλητές που από την πρώτη γραμμή των αγωνισμάτων μας βρεθήκαμε στο σαλόνι του σπιτιού μας να κοιτάζουμε τα μετάλλια στη βιτρίνα, γιατί προφανώς κάποιοι δεν μας ήθελαν στα πόδια τους. Τώρα όμως μας θυμήθηκαν, τώρα που η Τασούλα Κελεσίδου βγήκε μπροστά να μας ενώσει, αλήθεια, τόσα χρόνια που ήταν όλοι αυτοί;

Πάμε λοιπόν όλοι μαζί με την Τασούλα, για μία νέα σύγχρονη Ομοσπονδία, φάρο για τα νέα παιδιά που τώρα ξεκινούν αθλητισμό. Αυτή τη φορά δεν υπάρχει πισωγύρισμα για κανέναν, το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Το πήραμε απόφαση, θα αγωνιστούμε και θα διεκδικήσουμε, δεσμευόμαστε να είμαστε δίπλα σε όλα τα νέα παιδιά, δίπλα σε όλους τους προπονητές καθημερινά. Ήρθε η ώρα να στηρίξουμε τα σωματεία και τα παιδιά της επαρχίας ουσιαστικά, για να μπορέσουν να βγουν οι επόμενοι πρωταθλητές. Ενωμένοι στις διεκδικήσεις θα τα καταφέρουμε».

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 6 Νοεμβρίου 2020, 15:52