Τρεις με τέσσερις αγώνες περιλαμβάνει ο προγραμματισμός του Κώστα Δουβαλίδη πριν από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Πράγας.

Ο κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ στα 60μ εμπόδια, τον περασμένο χειμώνα πήρε μέρος σε επτά διοργανώσεις και έτρεξε 12 κούρσες, αριθμό που δεν αναμένεται να πλησιάσει την εφετινή σεζόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ξεπέρασα μια ίωση, που με κράτησε πίσω και τώρα είμαι πολύ καλά. Σε γενικές γραμμές η προπόνηση εξελίσσεται πολύ καλά. Από τις αρχές του χρόνου θα πάμε στην Κύπρο και έπειτα ευελπιστώ να ξεκινήσω τους αγώνες μου στο εξωτερικό», είπε ο αθλητής του Μπάμπη Σδρόλα και συμπλήρωσε:

«Με βάση τον προγραμματισμό που έκανα με τον μάνατζερ μου, περιμένω απάντηση από τους διοργανωτές του Μπέρμιγχαμ (19/2) και της Στοκχόλμη (21/2), ενώ αναμένεται να κάνω τον πρώτο μου αγώνα αρχές Φεβρουαρίου, πιθανότητα στην Αυστρία», είπε ο Δουβαλίδης που θα δώσει το παρών και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου.

Σε κάθε περίπτωση ο Δουβαλίδης αναμένεται να είναι από τους πρωταγωνιστές της ελληνικής ομάδας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Πράγας. Το όριο συμμετοχής στο κορυφαίο γεγονός του χειμώνα είναι 7.74, ενώ το ατομικό – και πανελλήνιο ρεκόρ – του αθλητή 7.60, από την περσινή σεζόν. Το 2014 ο Δουβαλίδης έκανε εννέα κούρσες κάτω από τα 7.70 και πέντε κάτω από τα 7.65, αριθμοί που μαρτυρούν την ποιότητα και την σταθερότητα του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης