Θετική στην covid-19 βρέθηκε στον τυπικό έλεγχο, στον οποίο υποβλήθηκε κατά την διάρκεια της παραμονής της στο Σμέντερεβο της Σερβίας, η αθλήτρια της εθνικής ομάδας, Δήμητρα Γναφάκη, όπου είχε μεταβεί με την ελληνική αποστολή για να αγωνιστεί στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα. Η αθλήτρια μας είναι καλά στην υγεία της, ωστόσο θα χρειαστεί να παραμείνει στο Βελιγράδι, όπως προβλέπει το Υγειονομικό Πρωτόκολλο της Σερβίας σε περιπτώσεις θετικών κρουσμάτων.

«Ο ΣΕΓΑΣ από την πρώτη στιγμή είναι σε στενή συνεργασία με τους διοργανωτές, αλλά και την Πρεσβεία της χώρας μας στη Σερβία, ώστε να διασφαλίσει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες διαμονής της αθλήτριας στη χώρα. Αρνητικά ήταν τα τεστ των υπολοίπων μελών της εθνικής μας ομάδας» αναφέρει σχετική ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η 24χρονη Χανιώτισα ήταν νικήτρια στο βαλκανικό με 57.00 στα 400μ εμπόδια, όπου κατάφερε να βελτιώσει και το ατομικό ρεκόρ της. Μετά το θετικό κρούσμα μένει πίσω από αγωνιστικής πλευράς, αφού είχε κλείσει να μετάσχει στις 30 Ιουνίου στη Λιέγη και στις 3 Ιουλίου σε μίτινγκ στην Ολλανδία.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης