Δεν μάσησε τα λόγια της η Κατερίνα Στεφανίδη, η οποία μιλώντας στο πρακτορείο Reuters επέκρινε τη ΔΟΕ για την απόφασή της να αφήσει θολό το τοπίο αναφορικά με την τύχη των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, μετά την τηλεδιάσκεψη της Τρίτης.

«Δεν υπάρχει αναβολή, δεν υπάρχει ακύρωση. Αλλά μας βάζουν (ΔΟΕ) σε κίνδυνο» ανέφερε αρχικά η χρυσή Ολυμπιονίκης του επί κοντώ στο Ρίο και πρόσθεσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Όλοι θέλουμε να γίνουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Τόκιο αλλά ποιο είναι το Plan B αν δεν γίνουν; Γνωρίζοντας ότι οποιαδήποτε απόφαση έχει επιδράσεις στην προπόνησή μου γιατί παίρνω ρίσκα τώρα που δεν θα έπαιρνα αν ήξερα ότι υπάρχει εναλλακτικό σχέδιο» πρόσθεσε η χρυσή Ολυμπιονίκης.

Καταλήγοντας η Στεφανίδη επισήμανε: «Πρέπει να αποφασίσουμε αν θα ρισκάρουμε την υγείας μας και θα συνεχίσουμε να προπονούμαστε σε τέτοιο περιβάλλον».

Υπενθυμίζεται ότι μετά την τηλεδιάσκεψη της Τρίτης η ΔΟΕ αποφάσισε ότι είναι εξαιρετικά πρόωρο να παρθεί οποιαδήποτε απόφαση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και συγκεκριμένα για το αν θα αναβληθεί η διοργάνωση λόγω του κορωνοϊού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι επαφές με τις Εθνικές Ολυμπιακές επιτροπές θα συνεχιστούν αλλά η απόφαση για το μέλλον της διοργάνωσης δεν πρόκειται να παρθεί σε λιγότερο από έναν μήνα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης