Η Κατερίνα Στεφανίδη, μολονότι ανησυχεί για όσα συμβαίνουν παγκοσμίως με την εξάπλωση του κορωνοϊού, διατηρεί την αισιοδοξία της για το μέλλον και συνεχίζει την προπόνηση με όσα μέσα έχει στη διάθεση της.

Στην ουσία η ολυμπιονίκης του Ρίο, όπως και οι περισσότεροι αθλητές παγκοσμίως, αυτό που κάνει είναι να διατηρεί τη φυσική της κατάσταση και μαζί την επαφή της με την προπόνηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ήλπιζα πως κάποια στιγμή με αφορμή και το Ευρωπαϊκό στο Παρίσι ίσως άνοιγαν τα στάδια. Ωστόσο στην παρούσα φάση κάτι τέτοιο δε διαφαίνεται, αφού ακόμη και η διεξαγωγή της διοργάνωσης του Παρισιού δεν είναι βέβαιη. Συνεχίζουμε με ότι έχουμε διαθέσιμο. Χθες για παράδειγμα έκανα ενδυνάμωση με τον Μιτς στην πλάτη μου», δήλωσε η «χρυσή» Ολυμπιονίκης του Ρίου, που αναφέρθηκε και στο υπόλοιπο της σεζόν, τονίζοντας:

«Ανεξάρτητα με το τι θα γίνει με το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, είναι σημαντικό να γίνουν κάποιοι αγώνες τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων. Δεν έχει να κάνει με το ranking, αλλά και με την ψυχολογία μας και την δυνατότητα μας να διατηρηθούμε για τον επόμενο χρόνο. Εγώ για παράδειγμα έχω να κάνω αγώνες από το καλοκαίρι, θα μου είναι πολύ χρήσιμο και για την αγωνιστική μου ετοιμότητα και την ψυχολογία μου, να μπω σε διοργανώσεις έστω και μόνο στην Ελλάδα».

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης