Ο ΣΕΓΑΣ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τονίζει ότι η προκήρυξη των αρχαιρεσιών στην ομοσπονδία είναι απολύτως νόμιμη, διαψεύδοντας σχετικό δημοσίευμα ιστοσελίδας.

«Η νόμιμη και με πλήρεις αρμοδιότητες διοίκηση του ΣΕΓΑΣ, προκήρυξε τις αρχαιρεσίες με απόλυτη τήρηση των προβλεπόμενων στο άρθρο 14 του Νόμου 2725 όπως ισχύει και το καταστατικό του ΣΕΓΑΣ, στις 21/10/2020.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Απέστειλε δε στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού τον κατάλογο 235 σωματείων της δύναμης του, που έχουν την προβλεπόμενη αγωνιστική δραστηριότητα 50 ημέρες πριν, αντί 40 που προβλέπει ο Νόμος.

Η αρμοδιότητα της ΓΓΑ συνιστάται στο να αποστείλει τον κατάλογο των εγγεγραμμένων στο μητρώο σωματείων του ΣΕΓΑΣ 15 ημέρες πριν τη διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ.

Και προστίθεται: «Η διευκρινιστική εγκύκλιος της ΓΓΑ που εκδόθηκε στις 27 Οκτωβρίου και μετά την απόλυτα σύννομη προκήρυξη των αρχαιρεσιών, δεν τροποποιεί τις σχετικές διατάξεις του Νόμου και δε συνιστά επ΄ουδενί λόγο ακυρότητας της Γενικής Συνέλευσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βεβαίως παραμένει η απορία με πιο τρόπο περιήλθε στα χέρια του συγκεκριμένου σωματείου, το δημόσιο έγγραφο της ΓΓΑ, που απευθύνεται στο ΣΕΓΑΣ και το οποίο έχει απαντήθει πλήρως και επαρκώς».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης