Σάκκαρη: «Στο Τόκιο δεν αγωνίζομαι σαν Μαρία, αλλά σαν Ελλάδα»

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 26 Ιουλίου 2021, 08:04
 Σάκκαρη: «Στο Τόκιο δεν αγωνίζομαι σαν Μαρία, αλλά σαν Ελλάδα»

Η Μαρία Σάκκαρη (Νο 19) ξεπέρασε με συνοπτικές διαδικασίες το εμπόδιο της Νίνα Στογιάνοβιτς (Νο90) και πήρε το εισιτήτιο για τις «16» των Ολυμπιακών Αγώνων στο μόνο γυναικών στο τένις.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια στις δηλώσεις της μετά το τέλος του αγώνα τόνισε μεταξύ άλλων: «Εδώ δεν είμαι σαν Μαρία Σάκκαρη, είμαι σαν Ελλάδα».

Αναλυτικά όσα είπε:

«Τενιστικά δεν έχω κάνει κάτι φοβερό, και στα δυο ματς έκανα ό,τι έπρεπε για να κερδίσω. Αλλά νομίζω ότι όταν το θες πάρα πολύ και όταν παίζεις με πολλή ψυχή και πολλή καρδιά, ξεπερνάει ακόμα και το τενιστικό επίπεδο. Θέλω να πω ένα μεγάλο "ευχαριστώ" σε όσους με βλέπουν, που ξυπνάνε νωρίς βασικά, γιατί είναι δύσκολες οι ώρες. Θέλω να πω για ακόμα μια φορά πόσο τους αγαπώ που μας στηρίζουν, γιατί εδώ δεν είμαι σαν Μαρία Σάκκαρη, είμαι σαν Ελλάδα. Και ελπίζω να τους κάνω πολύ υπερήφανους στο τέλος της διοργάνωσης».

Για την εμπειρία της στο Ολυμπιακό Χωριό: «Είναι πολύ ιδιαίτερη η ατμόσφαιρα, είναι πολύ ωραία. Στην αρχή ήταν κάτι πρωτόγνωρο γιατί έχω συνηθίσει να βλέπω τα ίδια άτομα συνέχεια, αλλά μετά συνήθισα, μου άρεσε που βλέπω όλους αυτούς τους αθλητές. Δεν ξέρεις ποιος είναι ποιος, μπορεί ο άλλος να είναι ένας φοβερός αθλητής στο άθλημά του και να μην το γνωρίζεις. Γενικά περνάμε πολύ ωραία, χθες μου κάνανε και ένα πολύ ωραίο δώρο και κόψαμε και τούρτα, γενικά είναι όλα υπέροχα».

 

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 26 Ιουλίου 2021, 08:20