Την ήττα με 2-0 σετ γνώρισε η Μαρία Σάκκαρη (Νο18 στην παγκόσμια κατάταξη) την Πέμπτη από τη Σέλμπι Ρότζερς, με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από τη συνέχεια του Γουίμπλεντον.

Ως γνωστόν ο αγώνας διεκόπη την Τετάρτη, λόγω σκότους, και συνεχίστηκε σήμερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην πρώτη… δόση της αναμέτρησής τους η Αμερικανίδα, Νο. 48 στον κόσμο, κατάφερε να κατακτήσει το πρώτο σετ με 7-5 games, ενώ σήμερα πήρε και το δεύτερο σετ με 6-4, κατακτώντας έτσι το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο του βρετανικού Grand Slam.

Την Τετάρτη η Αμερικανίδα στο τρίτο game πέτυχε break και προηγήθηκε με 2-1, ωστόσο η Σάκκαρη κατάφερε να «απαντήσει» στο έκτο και να ισοφαρίσει σε 3-3.

Με δύο ακόμα break το σετ έφτασε στο 5-5, όμως η Ρότζερς αιφνιδίασε και με νέο break έφτασε στο 6-5, για να ολοκληρώσει το σετ με 7-5.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εικόνα του ματς δεν άλλαξε ουσιαστικά σήμερα, με την Ελληνίδα πρωταθλήτρια να έχει αρκετά λάθη, κυρίως σε κρίσιμους πόντους, και να έχει μεγάλο πρόβλημα στο δεύτερο σερβίς.

Η Σάκκαρη έχασε ένα break point στο δεύτερο γκέιμ του δεύτερου σετ, κράτησε με μεγάλη δυσκολία το σερβίς της στο πέμπτο γκέιμ, αλλά στο έβδομο η Αμερικανίδα έκανε το break και προηγήθηκε 4-3.

Η Ελληνίδα τενίστρια προσπάθησε να αντιδράσει αμέσως, αλλά δύο συνεχόμενα αβίαστα λάθη της έφεραν το 5-3 και η Ρότζερς έφτασε με το σερβίς της στο 6-4 και την πρόκριση στους «32» του Γουίμπλεντον, για δεύτερη φορά στην καριέρα της.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης