Παίζοντας κατά διαστήματα πολύ καλό τένις, η Μαρία Σάκκαρη προκρίθηκε στον 3ο γύρο του Australian Open, που διεξάγεται στη Μελβούρνη, καθώς, μετά από αγώνα μίας ώρας και 29 λεπτών, επικράτησε της Κινέζας Κινγουέν Ζενγκ (Νο 126 στον κόσμο) με 6-1, 6-4.

Αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης και στις καθιερωμένες δηλώσεις, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην ένθερμη υποστήριξη που δέχεται από το κοινό της Μελβούρνης και τους Έλληνες ομογενείς: «Είναι το τουρνουά που παίζω στο σπίτι μου. Δεν έχω ένα τουρνουά στην πατρίδα μου, αλλά, όποτε έρχομαι εδώ, είναι σαν να παίζω στο σπίτι μου. Είμαι χαρούμενη που είναι εδώ και με στηρίζουν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσον αφορά στην αναμέτρηση με τη Ζενγκ, η Σάκκαρη σχολίασε: «Σήμερα ένιωθα καλά, καλύτερα απ’ ό,τι την πρώτη ημέρα. Όσο απελευθερώνομαι αυξάνονται οι πιθανότητες να παίζω καλύτερα. Ελπίζω να φθάσω όσο το δυνατόν πιο μακριά στο τουρνουά. Η Ζενγκ είναι μια αθλήτρια με μεγάλο ταλέντο και εξαιρετικό σερβίς. Είναι πολύ καλή παίκτρια, έχει στοιχεία που δείχνει ότι μπορεί να γίνει πολύ καλύτερη. Είναι λογικό κατά διαστήματα να έχει συνεχόμενα εντυπωσιακά κτυπήματα. Έχει φλόγα μέσα της και την επιθυμία να διακριθεί. Δεν φοβάται να επιτεθεί. Περίμενα ότι θα μπει στον αγώνα και θα δώσει ό,τι έχει. Είναι νέα, απολαμβάνει τον χρόνο της εδώ και έχει μεγάλο μέλλον».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης