Η Μαρία Σάκκαρη απέδωσε την αδιαθεσία που την οδήγησε στην απόσυρσή της από τον αγώνα κόντρα στην Αλεξάντροβα, στη Μόσχα στην κούραση.

Η Ελληνίδα τενίστρια αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τον ημιτελικό και είδαμε να το ιατρικό team να της μετρά την πίεση και το οξυγόνο στο αίμα, εικόνα άκρως ανησυχητική, ωστόσο ευτυχώς η κατάσταση της υγείας της δεν εμπνέει απολύτως καμία ανησυχία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι όλα καλά, απλά έχω πολλή κούραση και δεν αισθανόμουν πολύ καλά για να συνεχίσω. Δεν είναι κάτι ανησυχητικό πάντως. Χρειάζομαι μερικές μέρες ξεκούραση και μετά θα ξεκινήσω προετοιμασία για το Μεξικό», ανέφερε στο tennisnews.gr το Νο7 της παγκόσμιας κατάταξης.

Η Σάκκαρη αναμένεται στην Αθήνα, όπου θα παραμείνει για περίπου δέκα ημέρες και έπειτα θα ξεκινήσει την προετοιμασία της για το WTA Finals της Γουαδαλαχάρα (10-17 Νοεμβρίου).

Το διάστημα παραμονής της εδώ θα έχει την ευκαιρία να αναπληρώσει τις χαμένες τις δυνάμεις, ώστε να ξεκινήσει την προετοιμασία της για την επόμενη διοργάνωση, σε μία χρονιά ιδιαίτερα επιβαρυμένη στη διάρκεια της οποίας έχει δώσει 48 αγώνες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: SDNA

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης