Τη μεγαλύτερη νίκη της καριέρας της -μέχρι την επόμενη φυσικά- σημείωσε την Τετάρτη η Μαρία Σάκκαρη, η οποία εκθρόνισε την κάτοχο του τροπαίου στο Ρολάν Γκαρός, Ίγκα Σβιόντεκ και πήρε πανηγυρικά την πρόκριση στα ημιτελικά του φημισμένου γκραν σλαμ.

Η Ελληνίδα τενίστρια μετά τον θρίαμβό της δήλωσε: «Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμη. Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Δε θα μπορούσα να το καταφέρω χωρίς την ομάδα μου. Έχουμε δρόμο μπροστά μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δε θα σας πω ποιο ήταν το μυστικό μου γιατί με την Ίγκα θα ξαναπαίξουμε. Το απόλαυσα σήμερα. ‘Ηταν ένα πολύ σημαντικό ματς. Αλλά αυτό που απόλαυσα περισσότερο είναι ότι έπαιξα σε ένα από τα πιο ωραία γήπεδα στον κόσμο».

Στη συνέχεια κλείνοντας τις δηλώσεις της στα ελληνικά η Μαρία είπε: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους Έλληνες. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένειά μου. Ελπίζω να αργήσουμε να έρθουμε και να μας υποδεχτείτε με μεγάλη αγάπη».

Μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ, η Σάκκαρη τόνισε: «Δεν ξέρω από που να ξεκινήσω. Νομίζω ότι ο Τομ έκανε τα… μαγικά του. Εγώ τα εκτέλεσα. Δεν σκεφτόμουν ότι η Σβιόντεκ είχε να χάσει σετ από την περσινή διοργάνωση. Ήξερα ότι αν παίξω το παιχνίδι μου θα είχα μία ευκαιρία να κερδίσω. Θα είναι πολύ δύσκολο το ματς αύριο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Απίστευτο! Δύο Έλληνες στα ημιτελικά του Roland Garros; Αν μας το λέγατε πριν δύο χρόνια δε θα το πίστευε κανείς. Χαίρομαι πολύ.Το δείχνουμε πόσο αγαπάμε την Ελλάδα σε κάθε ματς».

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης