Περήφανος για το αγωνιστικό πνεύμα του Λευτέρη Πετρούνια δήλωσε ο προπονητής του, Δημήτρης Ράφτης, μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στους κρίκους, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

«Όλα καλά! Είμαι περήφανος για την αγωνιστικότητα του αθλητή μου. Η εκτέλεσή του πάνω στους κρίκους ήταν αψεγάδιαστη, καλύτερη από όλων των ανταγωνιστών του, αλλά στην έξοδο του προγράμματός του έκανε μία αναπήδηση και αυτό στοίχισε. Με λυπεί το γεγονός ότι η νίκη στους κρίκους κρίνεται στην έξοδο, αλλά έτσι έχουν τα πράγματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Γιανγκ Λιου ήταν εξαιρετικός, αυτό δεν το αμφισβητούμε, αλλά κατά τη γνώμη μου ο δεύτερος Κινέζος δεν θα έπρεπε να βρίσκεται μέσα στα μετάλλια. Αυτό ήταν πάντως το αποτέλεσμα του αγώνα, είμαστε χαρούμενοι και συνεχίζουμε», τόνισε ο κ. Ράφτης και συμπλήρωσε:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον γιατρό μας Οδυσσέα Παξινό, τη φυσιοθεραπεύτριά μας Ιβάνα Τζούριτς και τον κριτή μας Νίκο Προβιά. Χωρίς αυτούς δεν νομίζω ότι θα είχαμε φτάσει στο τέλος αυτής της διαδρομής».

Στον επίλογο των δηλώσεών του, ο προπονητής του «άρχοντα των κρίκων» έθεσε τον επόμενο μεγάλο στόχο, που θα είναι η επανάκτηση του Ολυμπιακού τίτλου σε τρία χρόνια στο Παρίσι: «Επόμενος σταθμός: Παρίσι 2024, για να διεκδικήσουμε ξανά ένα χρυσό μετάλλιο και όχι κάτι λιγότερο. Δεν θα κάνουμε εκπτώσεις ποτέ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Λευτέρης Πετρούνιας επιστρέφει στην Αθήνα το μεσημέρι της Πέμπτης (7/8, 12:20), μέσω της Ντόχα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης