Πολύ σημαντική νίκη για τον Νίκο Πολυχρονόπουλο, με θεαματικό τρόπο μάλιστα, απέναντι στον Κορεάτη H.J. KIM στο «Τουρνουά προσκεκλημένων της Five&six International».

Σε προηγούμενο τουρνουά, στο οποίο την περιγραφή των αγώνων έκανε ο παγκόσμιος πρωταθλητής, ο μέγας Torbjörn Blomdahl, είπε για τον Νίκο μια ιστοριούλα, που δείχνει το «μέταλλο» του Έλληνα πρωταθλητή. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ρώτησε λοιπόν τον Νίκο, για το πώς σκέφτεται να παίξει μια συγκεκριμένη δύσκολη καραμπόλα, και η απάντηση που πήρε ήταν, «δεν σκέφτομαι τίποτα… σκύβω και πυροβολώ».

Αυτή την κουβέντα λοιπόν, την είδαμε να ζωντανεύει σήμερα από τον Νίκο, όπου με «κρύο αίμα», πέτυχε ένα μίνι σερί, ενώ βρέθηκε με την «πλάτη στον τοίχο» και πήρε τον αγώνα στην τελευταία στεκιά, σαν να μην συμβαίνει τίποτα…

Ο Νίκος κέρδισε το 1ο σετ 19-17 σε 7 στεκιές, έχασε το 2ο σετ, 20-15 πάλι σε 7 και βρέθηκε να χάνει 10-5 στο 3ο σετ και να απομένουν 50κατι δευτερόλεπτα στον χρόνο. Έπρεπε εκείνη την στιγμή να κάνει 6 τουλάχιστον καραμπόλες για να κερδίσει…και τις έκανε!!!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μπορείτε να δείτε το εκπληκτικό φινάλε του Έλληνα πρωταθλητή στο βίντεο που ακολουθεί.

Με την νίκη αυτή είναι αρκετά πιο κοντά στην πρόκριση αλλά ακόμα έχουμε δρόμο πολύ.
 

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα:

 

Δείτε επίσης, στα βίντεο που ακολουθούν, τα καλύτερα στιγμιότυπα της σημερινής ημέρας
 

CHOI Sung Won (KOR) vs Lutfi CENET (TUR)

 

Semih SAYGINER (TUR) vs NGUYỄN Quốc Nguyện

 

LEE Choong Bok (KOR) vs Dick JASPERS (NED)

 

CHOI Wan Young (KOR) vs Dion NELIN (DEN)

 

Επιμέλεια Απόστολος Βουλγαρίδης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης