Στην Ιταλία βρίσκονται οι Χρήστος Βολικάκης, Ιωάννης Σπανόπουλος και Σωτήρης Μπρέτας προκειμένου να λάβουν μέρος στο grand prix Fiorenzuola που θα διαρκέσει ως τις 3/7.

Ο Χρήστος Βολικάκης αγωνίστηκε στα 200 μέτρα σπριντ κατακτώντας την πρώτη θέση μπροστά από τους Ιταλούς Cipriano, Ceci και τον Ιρλανδό Mullen.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον αγώνα συμμετείχαν 29 αθλητές από 10 έθνη, (Γαλλία, Ιταλία, Τσεχία, Πολωνία, Βραζιλία, Βενεζουέλα, Ιρλανδία, Βουλγαρία, Ισπανία και Ελλάδα).

Στους προκριματικούς ο Χρήστος Βολικάκης πέρασε με την 3η θέση και με χρόνο 10:551, ενώ ο Μπρέτας έκανε μια καλή προσπάθεια και πήρε την 15η θέση. Ο προπονητής του Κώστας Γεωργιάδης δήλωσε:

«Ο αγώνας αυτός είναι ενταγμένος μέσα στην προετοιμασία του Χρήστου και έχει σκοπό πέρα από την αγωνιστική εμπειρία, την πρόκριση στα Παγκόσμια Κύπελλα. Έως τώρα στους Διεθνείς αγώνες που συμμετείχε αγωνιζόταν πρώτα στο κειρίν και την επόμενη ημέρα στο σπριντ και έτσι όντας κουρασμένος δεν είχαμε τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Ο Χρήστος απέδειξε πως μπορεί και πέτυχε και πρόκριση και στα 2 αγωνίσματα (σπριντ και κειρίν)».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης