Το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημά του για τη νέα σεζόν στην ανδρική υδατοσφαίριση ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός, επισημοποιώντας την -τριετή- συμφωνία με τον Μαυροβούνιο Τζούρο Ράντοβιτς.

Ο 22χρονος περιφερειακός (αριστερόχειρας κι αυτός, όπως ο Φιλίποβιτς) αγωνιζόταν ως τώρα στη… μόνιμη πρωταθλήτρια της χώρας του, Γιάντραν Χέρτσεγκ Νόβι, με την οποία είχε συμμετοχές και στο Champions League. Παράλληλα είναι διεθνής με την εθνική ομάδα του Μαυροβουνίου, με την οποία κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο World League του 2018 και το χάλκινο στο Ευρωπαϊκό του 2020. Έχει αναδειχθεί καλύτερος νέος παίκτης στο πρωτάθλημα του Μαυροβουνίου (2017), αλλά και στην Αδριατική Λίγκα (2019).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις πρώτες δηλώσεις του, ο Ράντοβιτς τόνισε: «Αισθάνομαι μεγάλη τιμή που υπέγραψα συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό για τρία χρόνια. Πρώτα από όλα είναι μια μεγάλη πρόκληση για εμένα και παράλληλα τεράστια τιμή να είμαι μέλος σε έναν τόσο εξαιρετικό σύλλογο και σε τόσο φανταστικό περιβάλλον, με τόσους σπουδαίους αθλητές. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω την καριέρα μου σε έναν σύλλογο με τόσο μεγάλες φιλοδοξίες. Θα δουλέψω πολύ σκληρά και θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις να βοηθήσω την ομάδα μου να συνεχίσει την κυριαρχία της στο ελληνικό πρωτάθλημα και στο Champions League. Θέλω να προσθέσω ότι είμαι ενθουσιασμένος που θα ζήσω στην Αθήνα, γιατί αποτελούσε πάντα μια από τις αγαπημένες μου πόλεις στην Ευρώπη».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης