Οι διοικούντες τον Απόλλωνα Σμύρνης συνεχίζουν τις κινήσεις για το «χτίσιμο» της ομάδας πόλο ενόψει της νέας σεζόν. Στο πλαίσιο αυτό, η «αμφίβια ταξιαρχία» ανακοίνωσε την απόκτηση για ένα χρόνο του 36χρονου Μάριου Χατζηκυριακάκη.

Ο πολύπειρος περιφερειακός έχει αγωνιστεί στη διάρκεια της καριέρας του σε Εθνικό Πειραιώς, ΠΑΟΚ, Χίο, Ολυμπιακό, Υδραϊκό και Χανιά. Την παρελθούσα σεζόν φόρεσε το σκουφάκι του Υδραϊκού που κατετάγη τρίτος στο πρωτάθλημα, ενώ έχει διατελέσει διεθνής τόσο στα «μικρά» αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα, όσο και στην εθνική ανδρών, στην οποία, μάλιστα, ήταν ο τελευταίος παίκτης που «κόπηκε» πριν το Παγκόσμιο του Μόντρεαλ το 2005, όπου η «γαλανόλευκη» κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις πρώτες δηλώσεις του ως παίκτης του Απόλλωνα Σμύρνης, ο Χατζηκυριακάκης τόνισε:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που ήρθα σε μια ομάδα που έχει στόχο τον πρωταθλητισμό. Γενικά σε όσες ομάδες αγωνίστηκα αυτές είχαν πάντα υψηλούς στόχους, όπως την έξοδο στην Ευρώπη. Φέτος καταφέραμε με τον Υδραϊκό να κατακτήσουμε το πρώτο μετάλλιο στην ιστορία της ομάδας και ήρθα στον Απόλλωνα για να βοηθήσω, ώστε να κατακτήσουμε ακόμη ένα. Πέρσι ο Απόλλων πήρε το χάλκινο μετάλλιο, φέτος αυτό χάθηκε στο… νήμα από την πρώην ομάδα μου. Εύχομαι να έχουμε υγεία πάνω απ’ όλα και η ομάδα μας να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Ελλάδα, που – για να μην κρυβόμαστε – αφορούν εκ νέου το μετάλλιο. Θεωρώ ότι ήρθε η στιγμή να κάνουμε το κάτι παραπάνω. Αν έχουμε συγκέντρωση και ακολουθούμε το πλάνο και του προπονητή και της διοίκησης, στο τέλος θα τα καταφέρουμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης