Η Εθνική ομάδα πόλο των γυναικών διεκδικεί την πρόκρισή της στους Ολυμπιακούς (του Τόκιο), για τρίτη φορά στην ιστορία της, μετά το 2004 στην Αθήνα και το 2008 στο Πεκίνο, και όλα τα παιχνίδια που θα δώσει για την πρόκριση θα μεταδοθούν από την ΕΡΤ.

Στο Τουρνουά της Τεργέστης οι δύο πρώτοι αγώνες της Ελλάδας, στη φάση των Ομίλων του τουρνουά και συγκεκριμένα στον Α’ Όμιλο, δηλαδή αυτοί κόντρα στο Καζακστάν την Τρίτη (19/1, 17:00) και απέναντι στο Ισραήλ την Τετάρτη (20/1), θα μεταδοθούν από την ΕΡΤ SPORTS, το κανάλι της δωρεάν ψηφιακής πλατφόρμας ERTFLIX.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την τρίτη αγωνιστική του Ομίλου και μέχρι το τέλος του τουρνουά, δηλαδή ο αγώνας της κόντρα στην Ουγγαρία, την Πέμπτη (21/1), ο προημιτελικός την Παρασκευή (22/1), ο καθοριστικός ημιτελικός το Σάββατο (23/1) και ο τελικός (που όλοι ευελπιστούμε ότι θα είναι ο μεγάλος) την Κυριακή (24/1) θα μεταδοθούν και από την ΕΡΤ 3.

Στην αποστολή που επέλεξε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Τεό Λοράντος βρίσκονται 15 πολίστριες. Είναι οι: Χρυσή Διαμαντοπούλου, Ιωάννα Σταματοπούλου (τερματοφύλακες), Χριστίνα Τσουκαλά, Βασιλική Πλευρίτου, Νικόλ Ελευθεριάδου, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Έλενα Ξενάκη, Ειρήνη Νίνου, Μαρία Πάτρα, Χριστίνα Κότσια, Φωτεινή Τριχά, Ελευθερία Πλευρίτου, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Σοφία Τορνάρου, Ιουλία-Άννα Κοντονή.

Αναλυτικά το πρόγραμμα μεταδόσεων των αγώνων της Εθνικής μας ομάδας στο Προολυμπιακό Τουρνουά:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τρίτη 19 Ιανουαρίου

17:00 Ελλάδα – Καζακστάν  ERTFLIX  (ΕΡΤ SPORTS)

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου

17:00 Ελλάδα – Ισραήλ  ERTFLIX  (ΕΡΤ SPORTS)

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου

15:00 Ελλάδα – Ουγγαρία   ΕΡΤ3

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου

Προημιτελικά  ΕΡΤ3 / ERTFLIX  (ΕΡΤ SPORTS)

Σάββατο 23 Ιανουαρίου

Ημιτελικά  ΕΡΤ3 / ERTFLIX  (ΕΡΤ SPORTS)

Κυριακή 24 Ιανουαρίου

Τελικός  ΕΡΤ3 / ERTFLIX  (ΕΡΤ SPORTS)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης