Με πέντε ανανεώσεις ξεκίνησε ο Εθνικός τη συγκρότηση της ανδρικής ομάδας πόλο του συλλόγου ενόψει της νέας περιόδου.

Οι κινήσεις στον «αυτοκράτορα» ξεκίνησαν με μία μικρή καθυστέρηση, λόγω των αρχαιρεσιών στον ερασιτέχνη, και πλέον ο Φάνης Κουντουδιός (που θα παραμείνει στον πάγκο για όγδοη διαδοχική χρονιά) καλείται να ανασυγκροτήσει την ομάδα του, που θα έχει αρκετές αλλαγές σε σχέση με την περασμένη σεζόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι πολίστες που ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τον Εθνικό είναι, ο 30χρονος Μαυροβούνιος φουνταριστός Τζόρτζε Τεσάνοβιτς, ο 21χρονος περιφερειακός Κωνσταντίνος Χονδροκούκης, ο 21χρονος αμυντικός Πέτρος Πρωτοψάλτης, ο 23χρονος περιφερειακός Διονύσης Θεοσόδης-Παπαλουκάς και ο 20χρονος περιφερειακός Τάσος Βαλλιανάτος.

Από την περσινή ομάδα, παρελθόν αποτελούν ο αρχηγός Παναγιώτης Παπαδόγκωνας που έχει συμφωνήσει με τον Υδραϊκό, ο Γιώργος Τοράκης που ανακοινώθηκε από τον Απόλλωνα, ο Μανώλης Λιαπάκης που οδεύει προς το Παλαιό Φάληρο και ο αειθαλής Φίλιππος Καραμπέτσος, ο οποίος στα 43 του χρόνια θα συνεχίσει την καριέρα του στο Περιστέρι.

Τον ίδιο δρόμο αναμένεται να ακολουθήσουν οι Χρήστος Κουτσιαλής και Μιχάλης Θαλασσινός κι έτσι ο Κουντουδιός και ο νέος πρόεδρος του ερασιτέχνη, Δημήτρης Κολοβός, αναζητούν ποιοτικές λύσεις για την ενίσχυση της ομάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης