Σε τρίτο αγώνα θα κριθεί η σειρά της Α΄ φάσης των πλέι οφ της Α1 υδατοσφαίρισης ανδρών, ανάμεσα στο Περιστέρι και τον Υδραϊκό. Η ομάδα του Κώστα Λούδη, με άμυνα «μπετόν», επικράτησε στην Ηλιούπολη 5-1 και ισοφάρισε σε 1-1 νίκες, παίρνοντας ρεβάνς για την εντός έδρας ήττα της περασμένης Τετάρτης (21/4) στα πέναλτι.

Ο Υδραϊκός, που αγωνίστηκε χωρίς προπονητή (είχαν αποβληθεί στο πρώτο ματς τόσο ο Μάκης Βολτυράκης όσο και ο συνεργάτης του, Αντώνης Βλοντάκης), κατάφερε να σκοράρει μόνο μία φορά, κι αυτή με πέναλτι, καθώς οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν εξαιρετική άμυνα και είχαν σε μεγάλη μέρα τον αειθαλή Φίλιππο Καραμπέτσο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πρόκριση στα ημιτελικά θα κριθεί πλέον την Κυριακή (25/4, 19:30), στον τρίτο και αποφασιστικό αγώνα που θα γίνει στο Περιστέρι. Ο νικητής θα περάσει στην τετράδα, όπου θα αντιμετωπίσει τη Βουλιαγμένη.

Τα οκτάλεπτα: 0-1, 0-1, 1-1, 0-2

Υδραϊκός: Γουλφ, Τσιστράκης, Θαλασσινός, Κοκκινάκης, Παπασηφάκης 1, Μακαντάνης, Μπλάνης, Φώσκολος, Παπαδόγκωνας, Μπεριστιάνος, Αλβέρτης, Πολογεώργης, Χατζηγούλας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΓΣ Περιστερίου (Κώστας Λούδης): Καραμπέτσος, Παπανικολάου, Λαδάς, Φάρμερ 1, Γερακούδης, Κουκουμάκης 2, Σκαρπέλης, Καρούντζος, Μιρόνοφ 1, Κλήμος, Τζώρτζης, Αγκόρτσας 1, Αϊβαλιώτης, Γιαννόοουλος, Μπιτσάκος.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης