Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού επιβεβαίωσε την κυριαρχία της εντός των συνόρων, κατακτώντας το Κύπελλο Ελλάδας μετά το 11-6 επί της Βουλιαγμένης στον τελικό του final-4 που διεξήχθη στην Πάτρα.

Μετά από ένα ισορροπημένο πρώτο 8λεπτο, οι «ερυθρόλευκες» άρχισαν ν΄ ανεβάζουν στροφές από το δεύτερο κι από τη στιγμή που ξέφυγαν στο σκορ δεν «κοίταξαν πίσω». Η Βουλιαγμένη προηγήθηκε στο σκορ, αλλά η ομάδα του Τσίριτς απάντησε με δύο γκολ και μπήκε στο ημίχρονο με τη διαφορά στο +3 (6-3).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από εκεί και πέρα η διαφορά ολοένα και αυξανόταν (10-5 στο τέλος της 3ης περιόδου), για να «ρίξουν» το ρυθμό τους στο τελευταίο 8λεπτο οι «ερυθρόλευκες», χωρίς, όμως, να κινδυνεύσουν.

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 2-4, 2-4, 1-1

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Λιόση): Κοτσιώνη, Καϊάφα, Καλογεροπούλου, Ελληνιάδη 2, Γιαννοπούλου 1, Ριτζ 3, Βιδάλη, Ράιτ, Στρατιδάκη, Ανδρεάδη, Μιμίδη, Αγγελίδη, Πάτρα, Μαρκατσέλη, Κρασσά,

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τσίριτς): Διαμαντοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου 2, Χυδηριώτη 1, Ελευθεριάδου, Τριχά, Ξενάκη 3, Σιούτη, Μαργαρίτα Πλευρίτου 1, Τορνάρου, Βασιλική Πλευρίτου 2, Κρίστμας 2, Μυριοκεφαλιτάκη, Σταματοπούλου, Σάντα, Τζωρτζακάκη.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης