Ο Ολυμπιακός έκανε το 1-0 στη σειρά των τελικών της Α΄ Εθνικής Γυναικών, επικρατώντας με 11-6 της Βουλιαγμένης στον Πειραιά κι έβαλε πλώρη για το τρεμπλ, μετά την κατάκτηση της Ευρωλίγκας και του Κυπέλλου Ελλάδας, ενώ την τρέχουσα σεζόν έχει κατακτήσει και το Σούπερ Καπ.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 3-2, 1-0, 5-2.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι «ερυθρόλευκες» συνάντησαν αντίσταση στις πρώτες τρεις περιόδους, όταν και προηγήθηκαν σε αυτό το διάστημα με 6-4. Στο τρίτο οκτάλεπτο οι αθλήτριες του Χάρη Παυλίδη κράτησαν τις αντιπάλους τους χωρίς σκορ, όμως κι εκείνες πέτυχαν μόλις ένα, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να παραμένει ντέρμπι.

Στις αρχές του τελευταίου οκτάλεπτου, μάλιστα, η Ξενάκη μείωσε στο γκολ, ενώ η Πάτρα ισοφάρισε στα 3΄48΄΄ πριν τη λήξη. Από εκείνο το σημείο όμως ο Ολυμπιακός άλλαξε ταχύτητα, πάτησε το «γκάζι» και με πέντε αναπάντητα γκολ στα λεπτά που απέμεναν έφτασε στο θριαμβευτικό 11-6.

Ο δεύτερος τελικός θα διεξαχθεί την Παρασκευή (28/05, 18:30) στο κολυμβητήριο του Λαιμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την πειραϊκή ομάδα σκόραραν οι, Μυριοκεφαλιτάκη 3, Τσουκαλά 2, Ελευθεριάδου 2, Μαργαρίτα Πλευρίτου 2, Αβραμίδου 2, ενώ τα τέρματα της Βουλιαγμένης σημείωσαν οι Ξενάκη 2, Κώτσια, Γιαννοπούλου, Διαμαντοπούλου και Πάτρα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης