Για το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πόλο της Τιφλίδας θα αγωνιστεί την Κυριακή (18/8) στις 18:00 η εθνική μας ομάδα των εφήβων, αφού στον ημιτελικό ηττήθηκε 13-8 από την ανώτερη Ιταλία.

Τα παιδιά του Δημήτρη Κραβαρίτη θα αντιμετωπίσουν στον αυριανό «μικρό» τελικό την Ουγγαρία, που νωρίτερα ηττήθηκε από την Ισπανία με 8-5 στον πρώτο ημιτελικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι παίκτες της εθνικής μας ομάδας, που αγωνίστηκαν χωρίς τον αρχηγό τους Αριστείδη Χαλυβόπουλο λόγω τραυματισμού στο μάτι, μπήκαν μουδιασμένα στο παιχνίδι και βρέθηκαν από νωρίς να κυνηγούν στο σκορ.

Οι Ιταλοί πραγματοποίησαν εξαιρετικό ξεκίνημα και βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με 4-0, πριν συμπληρωθούν τέσσερα λεπτά αγώνα.

Από εκεί και πέρα οι νεαροί Έλληνες αθλητές πάλεψαν και προσπάθησαν να μπουν ξανά στη διεκδίκηση της νίκης, ωστόσο οι Ιταλοί διαχειρίστηκαν την αναμέτρηση χωρίς η Εθνική μας να μπορέσει να μειώσει τη διαφορά κάτω από τα τρία γκολ σε κανένα σημείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οκτάλεπτα: 1-5, 1-2, 5-3, 1-3.

ΕΛΛΑΔΑ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Ανδρεάδης, Κατσαγούνος 1, Βλάσσης, Μαθιόπουλος 1, Χαλυβόπουλος Αρ., Κεχαλάρης 1, Γκίλλας, Μόκκας 3, Ζουρίδης, Τσαταλιός 1, Σγουρίδης, Κουγιούνης 1, Κουτρουλάκης.

ΙΤΑΛΙΑ: Καστορίνα, Κάσια 1, Μλάντοσικ 1, Γκιανάτσα 2, Οκιόνε, Κοντέμι, Μπαλτσαρίνι, Σιλβέστρι 2, Γκράτα 4, Φερέρο 2, Ντε Γκριγκόριο, Παρέλα, Σπινέλι 1.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης