Ενίσχυση… εκ των έσω για την ανδρική ομάδα υδατοσφαίρισης του Ολυμπιακού, η οποία ανακοίνωσε την επιστροφή των Μανώλη Πρέκα και Στέφανου Γαλανόπουλου. Αμφότεροι αγωνίζονταν ως δανεικοί στον Υδραϊκό και τώρα καλούνται να βοηθήσουν τους «ερυθρόλευκους» σε μία ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά, όπου οι Πειραιώτες έχουν χαμηλώσει πολύ το μπάτζετ τους και θα εμφανιστούν σχετικά αποδυναμωμένοι, τη στιγμή που οι βασικοί τους αντίπαλοι (Βουλιαγμένη και Απόλλων Σμύρνης) έχουν ισχυροποιηθεί.

Ο Γαλανόπουλος επιστρέφει μετά από έναν χρόνο στον Ολυμπιακό, με τον οποίο έχει πανηγυρίσει (έστω και ως αναπληρωματικός) την κατάκτηση του Champions League το 2018.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Χαίρομαι ιδιαίτερα που επιστρέφω στην ομάδα. Θεωρώ ότι παρά την ιδιαίτερη κατάσταση που επικρατεί στη χώρα, εμείς ξέρουμε τους στόχους μας και πάμε για να τους κατακτήσουμε. Σίγουρα μπορεί να υπάρξουν και άλλες δυσκολίες, αντίστοιχες με αυτές που περάσαμε πρόσφατα, άλλα κοιτάμε το στόχο μας και θέλουμε να προχωρήσουμε και να κάνουμε αυτό που πρέπει», δήλωσε ο διεθνής τερματοφύλακας, ο οποίος την περασμένη σεζόν ήταν βασικός στον Υδραϊκό και είχε πολύ καλή απόδοση.

Ο Μανώλης Πρέκας, από την πλευρά του, έμεινε δύο χρόνια στον Υδραϊκό, με τον οποίο είχε 43 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και πέτυχε 52 τέρματα. Ο 24χρονος περιφερειακός δεν έκρυψε τη χαρά του για την επιστροφή του στους πρωταθλητές, λέγοντας: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στον Ολυμπιακό. Αυτά τα δύο χρόνια στον Υδραϊκό με βοήθησαν να πάρω συμμετοχές και παιχνίδια, να είμαι βασικός στέλεχος σε μια ομάδα και να αποκτήσω την εμπειρία για να σταθώ αντάξιος στις απαιτήσεις μιας τόσο μεγάλης ομάδας όπως είναι ο Ολυμπιακός. Φυσικά γνωρίζω τα παιδιά και τον προπονητή και θα μου είναι πολύ εύκολο να προσαρμοστώ άμεσα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης