Επίδειξη δύναμης πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός, στον πρώτο αγώνα του με τον Πανιώνιο για την ημιτελική φάση των πλέι-οφ της Α1 υδατοσφαίρισης ανδρών. Παρά την απουσία του Χριστόδουλου Κολόμβου, οι «ερυθρόλευκοι» επιβλήθηκαν με 16-7 στον Πειραιά και έκαναν το πρώτο βήμα για να βρεθούν για άλλη μία χρονιά στους τελικούς του πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι, που παρατάχθηκαν με δίδυμο ξένων τους Βάμος και Μπούσλιε, ήταν καταιγιστικοί στο πρώτο ημίχρονο, προηγήθηκαν 9-1 λίγο πριν το τέλος της δεύτερης περιόδου και δεν απειλήθηκαν σε κανένα σημείο από τους «κυανέρυθρους», οι οποίοι αγωνίστηκαν με δύο απουσίες (Μουρατίδης και Νταλάπας).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα οκτάλεπτα: 5-1, 4-1, 4-2, 3-3

Ολυμπιακός (Ιγκόρ Μιλάνοβιτς): Ζερδεβάς, Δήμου 4, Βάμος 1, Γενηδουνιάς, Φουντούλης 2, Γούβης 1, Δερβίσης 1, Μπούσλιε, Μουρίκης 1, Γραμματικός 1, Παπαναστασίου 3, Δαμίγος, Γκίλλας 2, Λιαντζίρης.

Πανιώνιος (Κώστας Δήμου): Λιμαράκης, Κοπελιάδης 2, Μπουζαλάς 1, Γκιουβέτσης, Μπιτάτζε 1, Καλαϊτζής 1, Γεωργακόπουλος, Παπάκος, Γούνας 2, Σπούνερ, Καπετανάκης, Αναγνώστου, Λοράντος, Κανελλόπουλος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης