Σε περίπατο μετέτρεψε ο Ολυμπιακος το πρώτο παιχνίδι του για τον Α’ όμιλο του Champions League υδατοσφαίρισης με την Ντιναμό Τιφλίδας. Μετά το 5-2 του πρώτου οκταλέπτου, οι «ερυθρόλευκοι» δεν… κοίταξαν ποτέ πίσω τους κι έφτασαν στο άνετο 20-9 επί των Γεωργιανών, μπαίνοντας με το δεξί στη διοργάνωση. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Γιάννης Φουντούλης, ο οποίος σημείωσε 8 τέρματα.

Ο Ολυμπιακός δεν έδειξε διάθεση για… δώρα στο «Παπαστράτειο» στην πρεμιέρα του στο Champions League υδατοσφαρίσης. Πήρε εξαρχής προβάδισμα τεσσάρων γκολ και δεν συνάντησαν κανένα πρόβλημα απέναντι στη Ντιναμό. Οι Πειραιώτες έφτασαν στο 4-0 στα 3:55 με δύο γκολ του Φουντούλη κι από ένα των Φιλίποβιτς και Κολόμβου, «τελειώνοντας» κάθε σκέψη των Γεωργιανών για ένα θετικό αποτέλεσμα. Το οκτάλεπτο έληξε με τον Ολυμπιακό στο 5-1 χάρις στο τρίτο τέρμα του Φουντούλη, ενώ η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου συνέχισε «γκαζωμένη» και στο δεύτερο οκτάλεπτο, ανεβάζοντας το σκορ στο ημίχρονο στο 9-4 με το επιμέρους 4-2.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο τρίτο οκτάλεπτο ο Φουντούλης συνέχισε να βάζει «φωτιά» στα αντίπαλα δίκτυα, με τον Γενηδουνιά να παίρνει τη σκυτάλη και να ανεβάζει το σκορ στο 13-7 με δύο προσωπικά τέρματα. Στην τελευταία περίοδο ο Ολυμπιακός συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και στα τελευταία λεπτά έδωσε διψήφιες διαστάσεις στο υπέρ του προβάδισμα, φτάνοντας στο 18-8 και στο τελικό 20-9.

 

Τα οκτάλεπτα: 5-2 4-2, 4-3, 7-2

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ολυμπιακός (Θοδωρής Βλάχος): Μπίγιατς, Γκίλλας, Ράντοβιτς 2, Γενηδουνιάς 2, Φουντούλης 8, Γούβης 1, Μπούσλιε 1, Μουρίκης 2, Φιλίποβιτς 3, Χρυσοσπάθης, Κολόμβος 1, Ζερδεβάς.

Ντιναμό Τιφλίδας: Ραζμάντζε, Τκεσχελασβίλι, Νταντβάνι, Ιμναϊσβίλι, Μπιτάντζε 1, Ζελάκα 4, Αντεϊσβίλι 1, Σάριτς 1, Μεσκί, Μαγκρακβελίντζε, Βάσιτς 2, Ακβλεντιάνι, Σουμπλάντζε.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης