Την απόκτηση του Χάρη Ρομπόπουλου ανακοίνωσε το τμήμα υδατοσφαίρισης του Εθνικού, ολοκληρώνοντας με αυτό τον τρόπο τη δεύτερη μεταγραφή του ενόψει της νέας σεζόν. Ο 21χρονος αμυντικός, ο οποίος ξεκίνησε να παίζει πόλο στην Κωνσταντινούπολη, σε ηλικία 12 ετών, έκανε ντεμπούτο στην Α1 με το σκουφάκι της Βουλιαγμένης, στη συνέχεια μεταπήδησε στη Γλυφάδα και τα δύο τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στο Παλαιό Φάληρο. Ήταν μέλος της εθνικής νέων που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μινσκ, το 2018, αλλά στο Παγκόσμιο του Κουβέιτ, τον περασμένο Δεκέμβριο.

 «Είμαι πολύ χαρούμενος με τη μεταγραφή μου στον Εθνικό Πειραιώς, μια ομάδα που αποτελεί τον «Αυτοκράτορα» της ελληνικής υδατοσφαίρισης. Στόχος μου είναι να προσφέρω τα μέγιστα στη νέα μου ομάδα και φυσικά να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης που μου δόθηκε», δήλωσε ο Ρομπόπουλος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Εθνικός έχει ήδη αποκτήσει από τη Γλυφάδα τον έμπειρο τερματοφύλακα Θωμά Γαβαλά, ο οποίος θα αντικαταστήσει κάτω από τα δοκάρια τον Φίλιππο Καραμπέτσο (του οποίου ήταν αλλαγή όταν οι Πειραιώτες κατέκτησαν το τελευταίο τους πρωτάθλημα, το 2006!).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης