Οι Γρηγόρης Πολυχρονίδης, Άννα Ντέντα και Πηνελόπη Καραμπεΐδου, κατέκτησαν την πρώτη θέση στην 11η ημερίδα Μπότσια κατηγορίας BC3 ζευγαριών που διοργάνωσε ο ΑΣ Άγιος Χριστόφορος στο κλειστό γυμναστήριο της Παιανία υπό την αιγίδα του Δήμου Παιανίας & Γλυκών Νερών. Στην ημερίδα συμμετείχαν τέσσερα σωματεία (ΑΣΑΧ, ΑΣ Δρομέας, ΑΣ Τυρταίος, ΑΣ Καστελλάνοι), ενώ λόγω των δυσχερών καιρικών συνθηκών ακύρωσε τελευταία στιγμή τη συμμετοχή του ο Αρίωνας.

Η πρώτη ομάδα του ΑΣΑΧ, στον τελικό της διοργάνωσης επικράτησε 12-0 της πρώτης ομάδας του Τυρταίου αποτελούμενη από τους Μαριλένα Κορδαλή και Χάρη Ασλανίδη. Την τρίτη θέση κατέλαβε η δεύτερη ομάδα του ΑΣΑΧ που συγκροτούσαν οι Κωνσταντίνος Μασούρας, Αλκιβιάδης Λέκκας και Μαρία Σταυροπούλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την απονομή στους νικητές έκαναν ο Δήμαρχος Παιανίας & Γλυκών Νερών, Σπύρος Στάμου, ο Αντιδήμαρχος Παιανίας & Γλυκών Νερών, Δημήτρης Αλεξίου και ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού & Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου και Γενικός Γραμματέας της ΕΟΠΕ, Παναγιώτης Σιδέρης.

«Η σημερινή ημερίδα συμβάλλει στην ανάπτυξη του Μπότσια στην Ελλάδα, δίνοντας ευκαιρία συμμετοχής σε πολλούς αθλητές και δυνατότητα διάδοσης του αθλήματος. Για εμένα σηματοδοτεί την αρχή της αθλητικής χρονιάς 2015 και την θεωρώ κάθε χρόνο ως το “γούρικο” ξεκίνημά μου για τη σεζόν που ακολουθεί. Ελπίζω και φέτος, με σκληρή δουλειά και πολλές προπονήσεις να βρεθούμε για άλλη μια φορά στην κορυφή των διεθνών διοργανώσεων. Πρώτος στόχος για εφέτος το Continental Cup 2015 που θα διεξαχθεί στην Ισπανία από τις 30 Μαρτίου έως τις 5 Απριλίου», δήλωσε ο «χρυσός» Παραολυμπιονίκης του Λονδίνου στα ζευγάρια BC3, Γρηγόρης Πολυχρονίδης.

Νέα δυναμική στα ζευγάρια BC3, έχει δώσει η προσθήκη της Άννας Ντέντα, την οποία οι ειδικοί του αθλήματος σπεύδουν να χαρακτηρίσουν ως τον «θηλυκό Πολυχρονίδη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το Μπότσια είναι παιχνίδι μυαλού και πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος. Είμαι τυχερή γιατί έχω έναν εξαιρετικό προπονητή όπως είναι ο Γιώργος Τζήμας, ο οποίος στέκεται δίπλα μου από την πρώτη στιγμή που ασχολήθηκα με το Μπότσια. Μου έχει δώσει τις βάσεις και πάνω σε αυτές δουλεύω κάθε μέρα. Για να φτάσεις ψηλά θέλει δουλειά και υπομονή. Και όταν φτάσεις ψηλά, πρέπει να δουλεύεις ακόμη πιο σκληρά για να παραμείνεις εκεί, γιατί απέναντί σου θα έχεις αθλητές που επίσης θα παλεύουν για φτάσουν εκεί που βρίσκεσαι. Καλώ όλα τα παιδιά να έρθουν στο Μπότσια ώστε το άθλημα να αναπτυχθεί ακόμη περισσότερο», τόνισε η αθλήτρια του ΑΣΑΧ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης