Την απόφαση να ακυρώσει όλα τα διασυλλογικά πρωταθλήματα για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021, πήρε το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης το διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Ε.Φ.Ο.Επ.Α). Ηταν αποτέλεσμα εισήγησης, με βάση τη συνεχιζόμενη καραντίνα και την έλλειψη πια των απαραίτητων χρονικών περιθωρίων και επικυρώθηκε στη διαδικτυακή συνεδρίαση της διοίκησης.

Η πρόθεση της είναι να πραγματοποιήσει τα ηλικιακά Πανελλήνια πρωταθλήματα (σε ομαδικά και ατομικά αλλά χωρίς προκριματικές φάσεις), αρκεί βέβαια να ανοίξει πάλι η αθλητική δραστηριότητα γύρω στα μέσα Μαΐου. Σε αυτή την περίπτωση το πλάνο είναι να επαναρχίσουν οι αγώνες μετά τα μέσα Ιουνίου με πρώτη διοργάνωση το Πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων-κορασίδων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι αποφάσεις του Δ.Σ.:

Ακυρώνονται τα διασυλλογικά πρωταθλήματα 2020-2021. Την περίοδο 2021-2022 θα έχουν την ίδια μορφή, δηλαδή θα σχηματιστούν ξανά όμιλοι σε εθνικές κατηγορίες.

Διεξαγωγή Πανελληνίων πρωταθλημάτων, εφόσον επαναρχίσουν οι προπονήσεις στα σωματεία μέχρι τα μέσα Μαΐου. Μετατίθεται για τον Σεπτέμβριο το Πανελλήνιο της μεγάλης κατηγορίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σχεδιασμός να γίνουν:

Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων-κορασίδων από την Παρασκευή 18 έως τη Δευτέρα 21 Ιουνίου.

Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα παμπαίδων-παγκορασίδων από την Παρασκευή 25 μέχρι τη Δευτέρα 28 Ιουνίου.

Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα νέων-νεανίδων.Από την Παρασκευή 9 μέχρι τη Δευτέρα 12 Ιουλίου

Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών πηγαίνει για τον Σεπτέμβριο και συγκεκριμένα για το Σαββατοκύριακο 11 και 12 του μήνα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης