Μία τεράστια επιτυχία πανηγύρισε η Όλγα Παπαδάτου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Πυγμαχίας γυναικών, που διεξάγεται στην Μπούντβα του Μαυροβουνίου.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των 57 κιλών και έγραψε ιστορία, καθώς πρόκειται για την πρώτη της επιτυχία σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Παπαδάτου που είχε εξασφαλίσει το μετάλλιο, αγωνίστηκε στον ημιτελικό της κατηγορίας της με την Σβετλάνα Στάνεβα από την Βουλγαρία, η οποία επικράτησε τελικά με 5-0 στα σημεία.

Όπως και να έχει η Παπαδάτου, που έχει βάλει στόχο την συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, κεφαλαιοποίησε την πολύ καλή της παρουσία στο Ευρωπαϊκό, αλλά και την σκληρή δουλειά που έχει κάνει τους τελευταίους μήνες.

«Μετά την επιτυχία της η ίδια μίλησε μέσω των social media για την επιτυχία της και ευχαρίστησε όσους στέκονται στο πλάι της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Χάλκινο μετάλλιο στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα γυναικών στην κατηγορία των 57 κιλών.

Δικαιώνεται η φωνή μέσα μου που μου λέει κάθε φορά “Πάμε λίγο ακόμα ρε Όλγα” όταν όλα γύρω μου λένε “παράτα τα”.

Δικαιώνεται και ο άνθρωπος που με έχει πιστέψει από τα πρώτα κιόλας πυγμαχικά μου βήματα και έχει μετατραπεί σε μια  ασπίδα προστασίας στην ζωή μου.

  Είμαι ευγνώμων και περήφανη που έχουμε πρόεδρο τον Χάρη Μαριόλη  και δρόμοι που έμοιαζαν τόσο δύσβατοι πλέον είναι ανοιχτοί και φωτισμένοι.

 Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους προπονητές Βασίλη Κοκόλη και Νίκο Πλέα που μοιραστήκαμε αυτήν την δυνατή εμπειρία πάνω στο ρινγκ, κάθε μέρα, μάχη προς μάχη. Τον Αρτούρ Μικαελιάν που είναι πάντα κοντά μου.

Τον Στέφανο Φιλιμιάνοφ που μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα και ειδικά σε αυτό το ταξίδι, μου στάθηκε σαν καλός φίλος πέρα από καλός προπονητής. Τον Θοδωρή Ριτζάκη, που φυσικά ισχύει το ίδιο ακριβώς. 

Ευχαριστώ. ❤️

Τον πυγμαχικό σύλλογο phoenix και όλα τα παιδιά.

Τον Ηρακλή Μαντζαβίτζε και τους Zeus fighters, το Colosseum Fighting Arena Piraeus και τον Κωνσταντίνο Βετίμη κι άλλους πολλούς που είναι πάντα οι πόρτες των γυμναστηρίων τους ανοιχτές.

Tη φίλη μου Bettina Dahl που έπαιξε πολύ βασικό ρόλο σε αυτή την προετοιμασία δίνοντας μου πολύ καλά Σπάρινγκ στη Δανία και η οποία βρίσκεται εκεί από την αρχή του πυγμαχικού μου ταξιδιού.

Toν διατροφολόγο μοu Ανδρέα Κωνσταντουδάκη που με τη στήριξη του, από τα 63 κιλά τον Μάιο στο παγκόσμιο, κατέβηκα στα 57κ. στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Τα συμπληρώματα Sportecon Sportecon που στηρίζουν πάντα τις προετοιμασίες μου»

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης