Χαρούμενος αλλά και ιδιαίτερα συγκινημένος ήταν ο Χάρης Παυλίδης, μετά τη νίκη (9-8) επί της Ουίπεστ και την πρόκριση στον τελικό του Final-4 της Euroleague (1/5, 21:15), που διεξάγεται στην Βουδαπέστη.

«Είμαι συναισθηματικά φορτισμένος αυτή τη στιγμή. Αρχίσαμε το Σεπτέμβριο χωρίς να ξέρουμε αν θα παίξουμε καν στη διοργάνωση, αλλά κάναμε το καλύτερο παιχνίδι μας και βάλαμε όλη μας την καρδιά», είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το καθοριστικό σημείο ήταν όταν ισοφαρίσαμε στο ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου», τόνισε ο προπονητής των «ερυθρόλευκων. Η Ουίπεστ είναι μια εξαιρετική ομάδα και ήταν πολύ δύσκολο για μας, γιατί δεν είχαμε κάνει την προετοιμασία που θα θέλαμε και είχαμε να παίξουμε ανταγωνιστικό παιχνίδι από το Μάρτιο. Η Ουίπεστ είχε καλύτερο ρυθμό, αλλά πίστευα πως αν ήμασταν μέσα στο παιχνίδι μέχρι το τελευταίο λεπτό, θα μπορούσαμε να κερδίσουμε».

Ο Ολυμπιακός, κέρδισε το τρόπαιο το 2015 και ήταν δεύτερος το 2017 και 2019.

Το Μ. Σάββατο θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια από τον έτερο ημιτελικό που ακολουθεί, ανάμεσα σε Ντουναουισβάρος (Ουγγαρία) και Ντιναμό Ουραλότσκα (Ρωσία).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης