Παυλίδης: «Τα πράγματα πήγαν ακριβώς όπως τα είχαμε σχεδιάσει»

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 13 Μαρτίου 2021, 18:15
Παυλίδης: «Τα πράγματα πήγαν ακριβώς όπως τα είχαμε σχεδιάσει»

Ενθουσιασμένος εμφανίστηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χάρης Παυλίδης, μετά τη σπουδαία νίκη της ομάδας του Πειραιά επί της Σαμπαντέλ με 10-5 και την πρόκριση στο Final-4 της Euroleague γυναικών στο πόλο, για ένατη φορά στην ιστορία του συλλόγου. Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» έκανε λόγο για μια σπουδαία νίκη με εξαιρετική απόδοση.

«Ειλικρινά είμαι 14 χρόνια προπονητής στον Ολυμπιακό, τέτοια εμφάνιση, τέτοια συγκινητική εμφάνιση από τα κορίτσια δεν θυμάμαι. Ακόμα και όταν πήραμε το ευρωπαϊκό, πάλι με αντίπαλο τη Σαμπαντέλ δεν νομίζω ότι κάναμε τόσο καλό παιχνίδι», δήλωσε ο Χάρης Παυλίδης.

Συγκεκριμένα, ο προπονητής της ομάδας πόλο των γυναικών του Ολυμπιακού, Χάρης Παυλίδης τόνισε μετά την πρόκριση στους «4» της Euroleague:

«Είτε στην Ευρώπη, είτε στην Ισπανία, η Σαμπαντέλ δεν έχει χάσει ποτέ με τέτοιο σκορ. Ειλικρινά είμαι 14 χρόνια προπονητής στον Ολυμπιακό, τέτοια εμφάνιση, τέτοια συγκινητική εμφάνιση από τα κορίτσια δεν θυμάμαι. Ακόμα και όταν πήραμε το ευρωπαϊκό, πάλι με αντίπαλο τη Σαμπαντέλ δεν νομίζω ότι κάναμε τόσο καλό παιχνίδι. Τα κορίτσια έπαιξαν με τρομερό πάθος, η άμυνά μας ήταν για σεμινάριο, είχαμε ηρεμία και το πιο χαρακτηριστικό είναι ότι δεν πήρα ούτε ένα τάιμ άουτ σε όλο το παιχνίδι. Ακόμα και στο τέλος παίζαμε τόσο καλά που δεν ήθελα να πάρω τάιμ άουτ. Δεν ήθελα και να ξεκουράσω τις Ισπανίδες γιατί τις έβλεπα ότι είχαν παραδώσει σώμα και πνεύμα και τα πράγματα πήγαν ακριβώς όπως τα είχαμε σχεδιάσει. Δεν μπορούσε να πάει καλύτερα αυτό το παιχνίδι».

Αναφερόμενος στο Final 4 της Ευρωλίγκα τόνισε: «Τώρα θα ηρεμήσουμε, θα δούμε τους αντιπάλους μας. Ο Ολυμπιακός φέτος είναι μια ομάδα που παίζει μόνο με Ελληνίδες παίκτριες, με πολύ μικρό μέσο όρο ηλικίας και τα κορίτσια ανταποκρίνονται και βοηθάνε όσο μπορούν. Όπως είδατε σήμερα αποδείξαμε ότι είμαστε ικανοί για το καλύτερο. Βέβαια στο προηγούμενο παιχνίδι αποδείξαμε ότι είμαστε και για το χειρότερο και αυτό έχει να κάνει με την έλλειψη εμπειρίας των μικρών κοριτσιών. Από αυτή την ομάδα μπορείτε να περιμένετε ότι θα κάνει κατάθεση ψυχής σε κάθε παιχνίδι που θα παίξει και αν ευνοηθούμε και λίγο ίσως να δούμε και πράγματα που ούτε τα φανταζόμασταν στην αρχή της χρονιάς. Η έλλειψη αγώνων στο εγχώριο πρωτάθλημα, φάνηκε πολύ στο πρώτο παιχνίδι. Ο χρόνος αντίδρασής μας ήταν πάρα πολύ κακός, είχαμε έλλειψη ρυθμού, αλλά και πάλι τις 15 ημέρες που μεσολάβησαν δεν κάναμε κάτι. Πάλι μόνοι μας κάναμε προπόνηση, απλά νομίζω ότι ήμασταν πολύ πιο συγκεντρωμένοι και πολύ πιο διαβασμένοι από το πρώτο παιχνίδι».

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 13 Μαρτίου 2021, 18:17