Ο Εμμανουήλ Καραλής (ΟΣΦΠ) κατάκτησε το χρυσό μετάλλιο στο επί κοντώ των Ανδρών κι έκανε δύο τις συνεχείς νίκες του στη διοργάνωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Ο Έλληνας πρωταθλητής ολοκλήρωσε τον αγώνα του με άλμα στα 5,55 μ., ενώ στη συνέχεια δοκίμασε δίχως επιτυχία στα 5,65 μ., προκειμένου να βελτιώσει το φετινό ρεκόρ του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

Ο άλτης του Παναγιώτη Συμεωνίδη μπήκε στον αγώνα στα 4,35 μ., ύψος που πέρασε με την πρώτη, ενώ με την πρώτη ανέβηκε πάνω και από το 5,45 μέτρα. Δεύτερος ήταν ο Πέτρος Χατζίου (ΟΣΦΠ) με 5,35μ. και τρίτος ο Γιάννης Ρίζος (ΑΣ Άρης), με 5,25 μέτρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πρώτη φορά αγωνίστηκα μπροστά στο κοινό της Θεσσαλονίκης και μου έδωσε μεγάλη ενέργεια. Χάνω στις λεπτομέρειες τα μεγάλα ύψη αλλά ξέρω ότι είμαι καλά και δουλεύουμε με τον προπονητή μου Παναγιώτη Συμεωνίδη να βελτιώσουμε κάποιες λεπτομέρειες. Είμαι έτοιμος για ρεκόρ, δεν θέλω να βάλω όρια», δήλωσε ο Καραλής μετά τη νίκη του.

 

 

Την πρώτη νίκη της σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα σημέιωσε η Κατερίνα Κουτλή (ΓΣ Ηλιούπολης), που τερμάτισε τα 1.500 μ. σε 4,32,27. Η αθλήτρια επέλεξε από τα πρώτα μέτρα να τεθεί επικεφαλής της κούρσας και τελικά κατάφερε να στεφθεί νικήτρια.

Στα τελευταία 80 μέτρα η Αναστασία Μαρινάκου (ΠΑΟ) έκανε την αντεπίθεση της, πέρασε μπροστά, ωστόσο σκόνταψε και έπεσε πριν προλάβει να περάσει τη γραμμή τερματισμού. Το ασημένιο μετάλλιο κατάκτησε η Ντενίσα Μπάλα (ΠΓΣ) με 4.33.25 και το χάλκινο η Ανθή Κυριακοπούλου (ΠΑΟ) με 4.37.67.

Η Οξάνα Κορένεβα (ΓΣ Κηφισιάς) κατάφερε να πάρει επίσης την πρώτη νίκη της σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και μάλιστα στο τριπλούν, σε ένα αγώνισμα με το οποίο ασχολήθηκε για πρώτη φορά φέτος.

Η αθλήτρια σημείωσε επίδοση 13,62 μ. (-0,2) και άφησε στη δεύτερη θέση την Σπυριδούλα Καρύδη (ΑΟ Κάλλιστος) με 13,53 μέτρα. Το χάλκινο μετάλλιο κατάκτησε η Χριστίνα Αλβερτσιάν (ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος) με 12,59 μ. (0,3).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης