Μπορεί ο Σωτήρης Πανταλέων να ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ενεργό δράση μετά το τέλος του προχθεσινού ντέρμπι «αιωνίων» στο βόλεϊ με τον Ολυμπιακό, ωστόσο ο διεθνής κεντρικός θα συνεχίσει να προσφέρει στον Παναθηναϊκό από άλλο πόστο.

Και αυτό γιατί ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός γνωστοποίησε με σημερινή ανακοίνωσή του ότι ο πολύπειρος άσος, ο οποίος αγωνίστηκε φέτος για 27η χρονιά με τα πράσινα (σ.σ. εντάχθηκε -για πρώτη φορά- στο «τριφύλλι» το… μακρινό 1992, σε ηλικία 12 ετών), θα αναλάβει καθήκοντα διευθυντή αγωνιστικών τμημάτων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Ο Παναθηναϊκός Α.Ο ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Σωτήρη Πανταλέων ο οποίος αναλαμβάνει πλέον τα καθήκοντα του Διευθυντή Αγωνιστικών Τμημάτων.

Ο Σωτήρης Πανταλέων θα συνεχίσει να υπηρετεί την ομάδα της καρδιάς του από άλλο πόστο πλέον καθώς θεωρείται από τους πλέον κατάλληλους να ενισχύσει τον Σύλλογο και διοικητικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έπειτα από την πολυετή προσφορά του ως αθλητής αναλαμβάνει να βάλει το λιθαράκι του ώστε ο Παναθηναϊκός να είναι …παντοτινός πρωταθλητής έχοντας σαν εφόδια του τη βαθιά γνώση του αθλητισμού και την αγάπη του για τον Σύλλογο».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης