Η Μαρία Σάκκαρη συγκλόνισε με την υπερπροσπάθειά της στον ημιτελικό-θρίλερ του Ρολάν Γκαρός και, μολονότι δεν κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό του φημισμένου Grand Slam, κέρδισε το σεβασμό όλων.

Των φίλων του τένις, της αντιπάλου της, Μπαρμπόρα Κρεϊτσίκοβα (Νο33 του ταμπλό), η οποία τη χειροκρότησε θερμά μετά το τέλος του αγώνα αλλά και των διοργανωτών, που υποκλίθηκαν στην κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια (Νο18 στην παγκόσμια κατάταξη), με τα ποσταρίσματά τους να αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην πρώτη τους ανάρτηση στον λογαριασμό του Ρολάν Γκαρός στο twitter χαρακτήρισαν «πολεμίστρια» τη Σάκκαρη, ενώ σε αυτήν που ακολούθησε την αποχαιρέτησαν γράφοντας: «Απίστευτα πράγματα, Μαρία».
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται ότι η Σάκκαρη με την ονειρική της πορεία στο Παρίσι έγραψε ιστορία, καθώς κέρδισε για πρώτη φορά στην καριέρα της το εισιτήριο για τον ημιτελικό.

Και μπορεί το αντίστοιχο που οδηγούσε στον τελικό να της… γλίστρησε από το χέρι, ωστόσο με εμφανίσεις, όπως αυτές στην Πόλη του Φωτός θα έρθουν και οι τελικοί και τα τρόπαια σε Grand Slam.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης