Η Ναόμι Οσάκα αισθάνεται ικανοποιημένη με τον εαυτό της, μετά από μία ακόμη αποτυχημένη προσπάθεια να υπερασπιστεί έναν τίτλο Grand Slam, στο Australian Open, δηλώνοντας ιδιαίτερα περήφανη για τον τρόπο με τον οποίο κατάφερε να διαμορφώσει τη νοοτροπία της, για να αντιμετωπίσει δύσκολες ήττες.

Η πρώην νούμερο 1 του κόσμου έχασε με 4-6, 6-3, 6-7 (5-10) από την Αμερικανίδα Αμάντα Ασίμοβα, στην ίδια φάση που η τέσσερις φορές νικήτρια Grand Slam αποχώρησε από το U.S. Open τέσσερις μήνες πριν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά την ήττα τότε, μια δακρυσμένη Οσάκα είπε σε συνέντευξη Τύπου ότι έκανε ένα διάλειμμα από το άθλημα, προκαλώντας μεγαλύτερη ανησυχία σχετικά με την ψυχική της υγεία.

Στην αρχή της σεζόν του 2022 δήλωσε ότι ήθελε να διασκεδάσει περισσότερο στο γήπεδο και να απολαύσει το τένις.

«Σίγουρα θα έλεγα ότι είμαι περήφανη για τον εαυτό μου για αυτό», είπε μιλώντας σήμερα στους δημοσιογράφους. «Ένιωθα όπως παλιά. Αυτό για μένα είναι το μεγαλύτερο βήμα. Παρόλο που έχασα. Ήμουν πραγματικά συγκεντρωμένη σε όλο το ματς. Άρα αυτό είναι πολύ καλό. Ελπίζω ότι όσο συνεχίζεται η σεζόν, θα μπορώ να κρατήσω αυτό και να γίνομαι ακόμα καλύτερη σε αυτό», πρόσθεσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πάλεψα για κάθε πόντο. Δεν μπορώ να λυπάμαι γι’ αυτό. Δεν είμαι Θεός! Δεν μπορώ να κερδίζω κάθε ματς. Τον τελευταίο αγώνα που έπαιξα στη Νέα Υόρκη νομίζω ότι είχα τελείως διαφορετική συμπεριφορά. Φυσικά και έχασα, αλλά είμαι ευχαριστημένη με το πώς πήγε. Απλώς θέλω να πάω στη φετινή χρονιά γνωρίζοντας ότι θα παίξω όλη τη χρονιά και απλώς θα έχω την καλύτερη στάση που είχα ποτέ».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης